Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (159)

castor 

všechny recenze uživatele

Všechna klišé světa, třeste se!! Pilná studentka, záhadný rebel. Ona je v prváku, on v sobě potlačuje démony. V hodinách probírají Pýchu a předsudek, nepohodnou se. Ale jiskra přeskočí. První polibek. Ona však doma nechala přítele/kamaráda. Ovšem tenhle je „nebezpečně“ přitažlivý, obzvlášť když na ni kouká jako vrah. Podlehne i podruhé. Jenže je tu jedna „velká“ záhada. Co si budeme nalhávat, příběh by se vešel do půlhodinky. Charaktery jsou nezajímavé, vyhrocené momenty nepřijdou (až na onu záhadu). Hošan upřeně hledí, nezkušené dívce se zapalují lýtka, ač jí maminka život nalajnovala jinak (i tady je „konflikt“ naprosto mdlý). Afektovaný chlapec jak z ledajakého dílu Twilight ságy nakonec dobré srdce má. Kdo by to byl čekal? A i kondom použije. Britsko-australská dvojice Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford nemá moc co hrát, alespoň na ni se dobře dívá. Stejně jako na vydařený vizuál. Za rok nás čeká pokračování. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $12,000,000Tržby Celosvetovo $55,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Umelina na entú. Ústredná dvojica je aspoň na pohľad roztomilá ale ten tupý dej, zaľúbenie, rozchod,.... to je fakt utrpenie sledovať, konkurencia pre ploché telenovely či kinohity ako Twilight či odtiene prázdnoty. /videl v kine: 20%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Langfordovi vyslali do boje o americké dolary další povedenou dcerušku a to je moc dobře. Obě mají totiž něco do sebe. Starší po herecké stránce a mladší zase po vizuální. After není žádné filozofické dílo a má jasnou cílovku, takže kdo v tom hledá odpovědi ohledně smyslu života, tak je samozřejmě magor. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Josephine Langford je stejně jako její sestra hrozně sexy. A je to ten jedinej důvod proč má smysl na tuhle upatlanou stokrát zrecyklovanou limonádu koukat. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Fifty Shades of Grey: Teen Version". Blbky, macha a slepice řeší až komicky banální věci a tváří se, jakoby na tom závisel osud světa. Cute. A teď mě omluvte, musím najít Savo a vypláchnout si oči. P.S.: Další Langfordovic holka?!? Nééé... ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Příběh samotný by se vešel do patnácti minut, dokonce i těch více jak sedmdesát slečen od 12-20 let, s precizně roztrhanými a povytaženými kalhoty nad kotníčky, kterým jsem film promítl, bylo povětšinou zklamaných...konec je skutečně WTF? Nebo spíše české...hmmm. I když nestoudná rozmazlenost a opovrženíhodná rozmařilost americké mládeže, jež je tu, samozřejmě bez tohoto záměru, hezky vyobrazena, může sloužit jako odstrašující příklad. Osobně v to trochu doufám. Krásný vizuál i americké kočičky (matka s dcerou zde vypadají jako kamarádky), ale sledovat devadesát minut dětské líbání a k tomu, jednoduše předpověditelný, povrchní mini příběh s tisíckrát omílaným, naivním námětem, který končí v duchu - A jestli nezemřeli, milují se dodnes - není divácky moc záživné. Nechybí také klasický přerod super floutka a povrchního rebela v upřímného člověka, který v sobě objeví čistou lásku k jedné, přednedávnem ještě čisťounké a zcela neposkvrněné, dívence, ze které je už sebevědomá osoba, která přesně ví, co chce. Dle premiérové návštěvnosti v našem malém městě soudím, že tento projekt je ze skupiny___It's all 'bout the money, man___Vždyť dnes se jim stačí dostat do mobilů a přesně jim ukázat, na co mají do kina zajít...jak mají žít. Osobně jsem neviděl, krom kina, nikde jedinou reklamu, ale to může být i tím mým starým mobilem. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je samozřejmě spousta důvodů, proč se tomu filmu vysmát. Obsazení většiny rolí - mimo ústřední dvojice - je dost hrozné, stejně tak herecké výkony. Soundtrack je zcela odpudivý. Stejnojmenná předloha bude dozajista naprostá sračka (dnes jsem ji na moment vzal v knihkupectví do ruky, abych si tento dojem potvrdil) a její filmová adaptace - dramaticky prostinká a dějově ukázkově předvídatelná - nemohla vzniknout z jiných než čistě komerčních pohnutek (byť mi přišlo zajímavé, že jsem ve snímku neidentifikoval žádné náznaky PP a hlavní hrdinka dokonce ani nemá iPhone ani MacBook, ale jakýsi no name smartphone a notebook Asus). V divákovi, který nezapadá do cílového publika (řekněme teenagerky 12+), příliš důvěry nemůže vzbuzovat ani kýčovitý plakát ani jméno neznámé režisérky, která - kromě jednoho dokumentu - nikdy nic dalšího nenatočila, ačkoli jí je 50 let, takže kdo ví, jak to s tou její režijní kariérou vůbec je. Zkrátka je spousta dobrých důvodů, proč se tomu filmu každý normální člověk obloukem vyhne (v tomto ohledu nechápu lidi, kteří to hejtují, když očividně do cílovky nespadají). Potom je tu ale jedno velké ale! A má název Josephine Langford - její úchvatný zjev mě naprosto okouzlil a omráčil. V roli Tess je naprosto neuvěřitelná a mnohokrát mě během sledování přivedla na pokraj mdlob. Absolutně jsem jí tu postavu věřil a dokonale jí propadl. Nevadil mi ani její herecký protějšek Hero Fiennes Tiffin, byť herecky má ještě rezervy. Chemie mezi těmi dvěma prostě funguje na 100 % a ten film je nejlepší v momentech, kdy je čistě romantický - scény u jezera, líbání, tance nebo prvního sexu nemají chybu (btw. poněkud mě překvapilo, že film je mimořádně cudný a ani v milostných scénách - pokud jim tak vůbec lze říkat - neukáže absolutně nic, a v závěrečných titulcích je navíc informace, že Josephine Langford měla body double, takže i to málo, co je z ní vidět, není ve skutečnosti ona, což mě teda dost namíchlo). O tomto filmu jsem se dozvěděl už před mnoha měsíci, kdy jsem na něj náhodou viděl trailer, a hned mi bylo jasné, že se mi bude líbit a že to bude moje guilty pleasure non plus ultra, což se do puntíku vyplnilo - přes všechno to hrozné okolo je to pořád prostě jen - až archetypálně nadčasový a srozumitelný - film o tom, jak kluk potkal holku a jak se do sebe zamilovali, a ten počátek jejich zamilovanosti je zde natočen tak hezky, že to dokonale potěšilo mé romantické já a bylo mi u toho filmu velmi dobře a zcela jsem se spolu s Hardinem zamiloval do Tess a její mladické nevinnosti, která projde velmi půvabnou proměnou v dospělou ženu. Krásný filmový zážitek, který se mi dokonale trefil do vkusu a momentálního rozpoložení. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Klidná, pohodová a extrémně předvídatelná romantická lovestory. S naprosto příšernou kamerou a statickými scénami vytaženými z prdele náctiletého panice. Naproti tomu mi překvapivě sedla pozvolná atmosféra a dokonce jsem narazil na několik kvalitně zahraných pasáží, což jsem nečekal. Takže za mě 48% a 2* ()

k212 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetla, a domnívám se, že ani nebudu. Nicméně tenhle film zapadající do rámce youngadult romance mi přišel vlastně v pohodě. Civilní reálie vyvažují dost nadsazený příběh, oba mladí představitelé hlavních charakterů jsou však natolik charismatičtí a zajímaví, že jim odpustíte mnohá dějová klišé ala Velmi nebezpečné známosti. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

"After" dostane dúfam na tomto mieste konečnú a nebudeme sa púšťať do ďalšieho pokračovania, lebo toto je maximálne umelý americký romantický gýč s obrovským výplachom klišé, za ktorý by sa podľa mňa hanbila aj Stephanie Meyerová. V prvom rade musím povedať, že ústredná dvojica má absolútne nulovú chémiu, dialógy sú veľmi umelé a nič filmu nepodáva pomocnú ruku v rámci dobre napísaných momentiek. A keď je to zle napísané a herci nemajú chémiu, ako z toho môže niečo reálne vzniknúť. Okrem toho akcent, ktorý tu má Hero Fiennes Tiffin znie ako keby sa snažil imitovať Arnolda Schwarzeneggera a znie to absolútne otrasne. No keby tomu aspoň príbeh pomáhal. Tento film proste na nás vypúšťa bublinky odpadu a hnusu. A v momente ako prasknú a všetka tá špina sa vám dostane do tváre je vám z toho zle. Scénky sú maximálne nalinajkované, je to priehľadné jak stará telenovela. Vieme čo sa stane, vieme ako sa to stane, vieme aké budú reakcie jednotlivých postáv, vieme dokopy absolútne všetko. A čím ďalej to ide, tým viac to tlačí všetky tieto klišé do našich hláv a tým viac je z toho mne ako divákovi zle. Od momentky ako sa naša hrdinka dostala na školu som vedel, že toto bude bolieť. Že to nebude dobrý film. No dúfal som, že si to nájde aspoň nejakú súdnosť a bude mať aspoň čo to ponúknuť. Výsledne však čím viac nad tým rozmýšľam, tým viac sa utvrdzujem, že toto je absolútne ukážkový príklad príbehu, ktorý manipuluje dievčatami a v čo veria. A okrem toho je to okorenené tak neskutočne odporným soundtrackom plný všetkých možných popových sračiek, ktoré miestami ani len nereflektujú to, čo sa vlastne deje a aké majú naši hrdinovia pocity. Miestami mám pocit, že všetky skladby museli byť proste len popík, ktorý tomu zdvihne čísla. Lebo všetci milujú v dnešnej dobe tento typ hudby. A stále len klavír, aby pomáhal k tomu tlačiť z ľudí emócie. Toto je skutočne špatný štart nového mesiaca. Ale aspoň môžem povedať, že som ten film videl, že som ho odsledoval od začiatku až do konca a viac sa k nemu nevrátim. A môžem povedať všetkým ostatným, aby sa k nemu nepribližovali ani na jedno zhliadnutie. Odpad. Hodnotenie: F ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů pro náctileté. Ústřední dvojice vykazuje zájem o kvalitní literaturu jako vzor mládeži , a jí k přemytí ostatních herců postačí její mokré tričko a jemu tetování, aby herecky přebila starší kolegy, televizní ráz neviditelné režie ještě umocňuje neustálý hudební podkres ve stylu MTV a co se týče slibované vášně, první pusa padne po čtyřiceti minutách.Ale mladicky rozervaná limonáda s dialogy typu „Nevím, co chci. – Já jsem na tom stejně“ má jistý naivistický půvab, jako když zralá dáma listuje s nostalgickým nadhledem svým uprášeným deníčkem školačky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabo zvládnutá romanca s mnohými klišé, na ktoré skočí fakt len publikum priemerný vek tak 16. Hero Fiennes Tiffin s mimikou ako po mozgovej obrne je všetko, len nie prototyp moderného princa. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Je nutné vycházet z toho, že se jedná o zábavu pro patnáctileté dívenky. Pro ně to bude letošní kultovka, modla, povinnost. Pro dospělého úsměvná kravina. Však kladně hodnotím dva body ve scénáři (zřejmě i v knize) : hlavní postavy čtou klasickou literaturu a opakovaně je zmíněno, že nechlastají. To vnímám, jako vcelku dobrý tah, potažmo dobrý příklad, často totálně vymaštěné, duté a přiožralé dnešní (v každé době) mládeži. Do kina jsem se přichomejtla vcelku náhodou, měla jsem čas, zašla jsem si tedy na předpremiéru. Kino, plné uvzdychaných děvčátek, bylo naměkko a řekla bych, že se teen chlapci letošního jara a léta dočkají nejednoho lechtivého zážitku. No ale musí číst a nemuseli by chlastat, že jo... Kluk v hlavní roli je bída s nouzí, děvče je příjemné, moc hezké, zahrálo, s ohledem na téma, šikovně. Film je jakousi odlehčenou variací Nebezpečných známostí. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, co se nelíbí. Postavy nejsou hloupé, reagují uvěřitelně a rozumně. Není zde afektovanost, naopak se mi celý příběh líbí tím, jak je přirozený. Je to jednoduché, což ale není zákonitě negativní. Příjemné, pomalé, jemně citlivé. Erotiku nečekejte. Podle mě film sráží trailer, který evokuje současné tuctové romance víc, než by bylo zdrávo a fakt, že se podobných filmů tvoří víc, takže kdo ve svém výběru filmů nediverzifikuje, může být přesycen (dobře mu tak). Příběh a realizace za tři hvězdičky, na čtvrtou hodnocení vytahuje sympatická Josephine Langford, která v podstatě celou dobu nesleze z plátna. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Klasický romantický film pro teenagery. Některé prvky se opakují z podobných filmů, ale některé prvky jsou specifické pro tento film. Celkově se jedná o pohodový film na jedno zhlédnutí. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dělají srandu. Pokud tohle nebyl nějaký prank, tak se všichni asi posrali. Absolutní odpad filmové tvorby s herci, kteří mají autismus, a scénáristou, který se na papír vysral a pak podle toho natočil film. Škoda slov, tohle v kinech bylo jen na nalákání cílové skupiny publika, a to vlhkých 13tek, co si o tom budou další den povídat v družině a žasnout nad zdejším hlavním hercem, který se chová, jak kdyby ho v dětství přivazovali k topení a znásilňovali. Odpad, odpad a ještě jednou odpad, a to jsem k filmům většinou ještě mírný, ale tohle je prostě děs. Nulová nápaditost, všechny klišé teen dramat, šablonovitý příběh a místy až trapný pokus o vážnost filmu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No hodně zajímavé, herecky v celku hodně slušně vybrané a já jsem se skoro dvě hodiny celkem dobře bavil. Panna jak vyšitá a její šatník fakt šílený. Hudba v celku v pohodě, příběh se povedl ale scéna sexu byla hrozná, tady se to fakt pokazilo no doufám že se dočkáme dalšího pokračování, celkem by mě zajímalo jak to dopadne. ()

Reklama

Reklama