Reklama

Reklama

Mělčiny

  • USA The Shallows (více)
Trailer 2

V napínavém thrilleru Mělčiny se Nancy (Blake Lively) vydává osamoceně surfovat na odlehlé pláži. V průběhu surfování je napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři jen nedaleko od břehu. Ačkoliv ji od přežití dělí pouhých 200 metrů, jejich překonání se ukáže být otázkou souboje dvou vůlí. (Falcon)

Recenze (684)

teckax 

všechny recenze uživatele

Taková ptákovina! ale na propršené odpoledne v klidu. Je prima, že mě patnácti minutový mikrospánek nepřipravil o nic zásadního! :-) Uznávám, že Blake Lively je opravdu nádherná a pánské osazenstvo musí při sledování filmu minimálně "jásat". Příště pro dámy přidejte pohledného vyrýsovaného týpka a pouvažuji i o 4*. ()

baron156 

všechny recenze uživatele

Horor to až tak moc není, ale jako thiller je to výborný. Pěkná herečka a super racek. Pěkné scény byly jak žraloka nešlo vydět.To je snad jediné co filmu můžu vytknout. ()

Michalsafr 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem dokoukával natřikrát. Ano, dvakrát z toho jsem usnul, al ne proto, že by film byl vysloveně nudný. Spíše příjemně uspává, konání hlavní hrdinky v pohodě, žralok až moc CGI, takže se nebojíte. Ale pro lidi kteří mají podobný žánr rádi (shark thriller) to bude příjemně strávená hoďka a půl. ()

ragtime 

všechny recenze uživatele

Priznávam to úplne bez násilia. Na Blake Lively mám slabosť, takže sledovať takmer hodinu a pol len a len ju mi prišlo naozaj príjemné. A okrem toho to bol aj veľmi slušný film, plný napätia a atmosféry, ktorú (klobúk dole) dokázal režisér s jednoduchým námetom udržať až do konca. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Pěkný prostředí pěkná postava Blake Lively(škoda že hned z kraje filmu poškozená) a pěkně velkej žralok skoro jak z "čelistí".Jen ten konec se mi nelíbil už od toho přehnanýho útočení na bojku . . . ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězdička je za toho racka. Celou dobu jsem mu držel palce a bál jsem se, aby ho ta Blake nesežrala. Jinak žralok opět jako vraždící monstrum, které musí za každou cenu zabít hrdinku, takže v podstatě komedie, která špiní parybí pověst. Ale přiznejme si, že se na to beztak bude každý chlap dívat jen kvůli té Blake, která je mimochodem taky velmi sympatická a dobrá herečka, krom toho, že je perfektní roštěnka. ()

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Za mě TOPKA, co se týče filmů se žraločí tématikou. K tomu krásná Blake, kterou žeru už od dob Putujících kalhot. - skvělý herecký výkon. Závěr trošku přehnaný, ale nevadí. Bavilo mě to! ()

Pokri 

všechny recenze uživatele

Herečka pekná, spestrenie o spoločníka v podobe čajky je príjemné, spočiatku to ani nepopiera logiku správania v hraničnej situácii, ale v závere si to úplne ulieta. Nemôžem si pomôcť, ale ten prerod hlavnej hrdinky na drsnú bojovníčku, ktorá súperí so žralokom takým spôsobom, že by bola v realite 10-krát mŕtva alebo aspoň pripravená o nohu, je pritiahnutý za vlasy. Menej akcie a mohol z toho ostať slušný psychologický survival. V tej rovine by sa mi to páčilo viac. A ak to chcelo mať prvky animal hororu, tak sa dalo použiť aj nejaké to gore. ()

Renciasko 

všechny recenze uživatele

*Slasher* - namyslená kravka?? a to si vydedukoval podľa čoho? PRÍBEH ****, NAPÄTIE **, PRÍRODA *****, ŽRALOK * ... úžasné, aké sú vždy tie žraloky nadľudsky inteligentné.. :-) za sympatickú herečku, krásne zábery a celkom pozerateľný príbeh dávam 4*. ()

Pintenta 

všechny recenze uživatele

Veľa žraloka v závere.. príliš veľa žraloka, príliš veľa drsného, nereálneho žraloka.. škoda, mohol to byť dobrý film. Ale nie je.. ()

tribican 

všechny recenze uživatele

Závěr je bohužel naprosto nerealistický a kýčovitý, zbytek je velmi dobře vystavěný a smysluplný. Blake Lively je uvěřitelná, kamera vytváří většinou skvělé záběry. Celkově napínavé drama, kterému podle mě ke skutečně kvalitnímu filmu chybělo jen nepokazit konec. 70 % ()

BlackMolla 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už bylo natočeno zbytečně moc, nic nového to nepřineslo. Moji pozornost to sice udrželo až do konce filmu, ale několik scén mě spíše rozesmálo. Škoda, i kvůli Blake Lively jsem od toho čekala víc... ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Podle me podhodnoceny film. Ja napetim ani nedutal. Akorat to rozuzleni mi brani v tom, pridat patou hvezdu. Krasna plaz, sympatickej racek a vazne dobre "udelanej" zralok. 22/3/2023 77% ()

babuška 

všechny recenze uživatele

tajný místo, tajnej plán a kámoška kráva, do toho žralok kterej nechce žužlat,,blbec", ale hamat, a to řádně, blake je pěkná a hraje svou roli o jedné herčce výborně, ten konec se špízem je ovšem debilní, jakožto suchozemská krysa, krásu moře a ježdění na prkně neocením, asi proto, že se nemusím na něj jezdit dívat rok co rok jestli nevyschlo, za mně 2*/40 ()

Reklama

Reklama