Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netflixu většinou nejsou tím, co od nich člověk očekává. Ovšem, jestli jsou v nějakém poli silní, je to nakonec evidentně romantický žánr. Letos po již tak dobrém Set It Up další kousek, a to ještě lepší. Z více dramatického kousku, nečekaný vývoj, skvěle napsané a zahrané. Rozhodně nestandardní romantika ze střední. ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

'To all the boys I've loved before' alebo 'jak sa baba medzi dvomi rovnakými chalanmi rozhodnúť nemohla'. Ovšem jeden s ňou už chodil a druhý s ňou chodí aby nasral bývalku. Samozrejme bývalka musí byť brutálna mrcha akú na stredných školách budete ťažko hľadať a hlavná postava je anjelik na pohľadanie. Samozrejme celé je to vyplnené hercami z ktorých idú mladé dievčatá do kolien a rádoby 'peknými' herečkami aby na tento škvár tvorcovia nalákali aj nejakých chalanov. Príbeh je jedna úplná vata v ktorej by ste dôležité plot pointy hľadali ťažko a samozrejme je to natlakované toľkými klišé, že by sa Rosamude Pilcherová sa toto dielo nehanbila. Ale sme v móde, preto dáme nejaké to prcanie vo vírivke na Instagram aby sme pridali akú takú krízu 10 minút pred koncom, ako keby nebolo jasné ako to skončí. Hlúposť, ale na rozdiel od ostatných užívateľov nemám náladu hrať sa na 'milé hlúposti' alebo 'old school feeling hlúposti'. 1* za ako tak originálny nápad s listami, ktorý sa veľmi podobá na to, čo robia naozajstné dievčatá, inak je to basically všetko hlúpe a trápne. Nehnevajte sa, ale 20%. ()

Reklama

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Ja som zamilovaná! Takto si predstavujem romantický film pre mladých! Medzi hercami to iskrí, až je to životu nebezpečné a všetko klape, ako má :) A ako filmový neodborník, ale zato odborníčka na romantiku, si dovolím dokonca tvrdiť, že toto sa raz bude považovať za klasiku, presne ako niektoré osemdesiatkové dielka. Lana je ako Lara Jean dokonalá, ten jej roztomilý ksichtík nejde nemilovať. A Noah alias Kavinsky? OMG! Je niečo viac, po čom 16-ročné, zúfalo romantické, dievča túži?! Ok, už som kľudná... takže... nie je nad čím rozmýšľať, treba si to pozrieť a pomaly sa zamilovať tiež :) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela fajn žánrovka, která scénářem natož závěrem příliš nepřekvapí, ale obsahuje pár dobrejch nápadů a hlášek. Mimoto potěší neokoukanej (ale hodně sympatickej) casting nebo příjemná atmosféra. Škoda absence snahy o jakejkoliv nepřevídatelnej twist, jinak bych čtvrtou hvězdu nakonec určitě utrousil. Sympatická žánrová jednohubka za tři silnější hvězdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama