Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Recenze (114)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem přemýšlel nad tím, jestli tenhle film je regulérně solidně pojatý film nebo takový ten televizní filmík na středeční dopoledne, abychom jako zaplácli nejmíň lukrativní televizní čas. Přemýšlel jsem nad tím celý film a musím říct, že ani po skončení filmu jsem na to nepřišel. Nezábavná romantika. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10 Ucházející kravinka, která však "opět" dělá z naprosto normální věci totální drama, kvůli kterému se hýbe kupředu celkový příběh. Cast je v pohodě, tempo odsýpá a jedna příběhová linka zamíří jinudy, než bych čekal, jinak ale nic extra nečekejte. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Stroj času do konce devadesátek, kdy se točily nevinné, odzbrojující romantické komedie, které bezostyšně vykrádaly Shakespeara i Jane Austen. Tahle středoškolská romance, navzdory internetu a sociálním sítím, je rozkošným a překvapivě svěžím anachronismem, v níž hlavní roli hrají ručně psané dopisy nedostupným idolům, školní lyžák a flaška. Pro generaci dnešních pozdních dvacátníků/třicátníků příjemně nostalgický výlet do puberty. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Se mnou to je docela jednoduchý. Jakmile se nadchnu, jsem prostě nadšená. A taky nekritická, protože proč si kazit radost? Vždyť to bylo krásný. Filmu se totálně podařilo vrátit mě zpátky do náctiletého období, a už jen za to si od mě zaslouží plný počet. A klidně si dám brzy opáčko. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo taaak velké pohlazení po duši. Já jsem si to vážně užila, jeden z těch nevinných, milých a upřímných malých filmů. Tak má vypadat dobrá teenagerovská romantická komedie. Samozřejmě, není to film, na který byste vzpomínali za 10 let, scénář není výjimečný a film je předvídatelný. Ale ten casting je úžasný, chemie mezi postavami je velice přirozená a jakmile tohle funguje, tak každý film má z půlky vyhráno. Během filmu jsem si prostě jen říkala, že tady vše klaplo a perfektně do sebe zapadlo. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

idiotplot, ktorý nezachránia ani sympatické obsadenie, kvalitná réžia, úderný soundtrack ani elegantná práca s klišé. Pretože tam nie sú.4/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na základe hodnotenia a oslavných komentárov som teda čakal niečo podstatne lepšie, no ale nemôžu byť zase u Netflixu každý deň Vianoce. Námet a nápad s lístočkami bol síce šikovný, no jeho rozvinutie do príbehu išlo akosi mimo mňa - príliš okaté, infantilne-romantické, predvídateľné a často nezáživné. Na druhú stranu páčili sa mi aspoň postavičky, teda okrem toho ich tatka, ten mi pripadal ako taký strelený tajtrlík. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Žánr Young adult si u knih i filmů docela užívám a vzhledem k poměrně dobrému hodnocení jsem se nakonec rozhodla dát šanci i tomuto filmu. A ano, příjemná oddechovka to byla, hlavní herečka Lana Condor je docela sympatická, a filmu nahrává i fakt, že to není stoprocentně předvídatelná romantika, jako jsou některé jiné filmy tohoto žánru. Přesto, zas tak mě to vlastně nenadchlo. Možná to je tím, že hlavní postava v průběhu filmu ve skutečnosti nepůsobí, že překonává nějaké větší vnitřní překážky, a už od začátku dělá navíc dojem docela velkého sebevědomí. Rozhodně nepůsobí jako nějaký neviditelný lůzr, jak na začátku sama sebe popisuje. V tomto ohledu mi to vlastně nepřišlo moc zajímavé, jelikož jsem necítila, že by postava Lary Jean prodělávala nějaký zásadní vývoj, i když se to takto film snaží podávat. V jádru je to proto za mě opravdu spíš jen romantický příběh, přestože se tvůrci očividně pokoušeli o víc (nevím ovšem, jak si v tomhle ohledu stojí knižní předloha). V podobném žánru a s podobnou tématikou, kdy jedinec hledá své autentické „já“ zatímco zároveň nějakým způsobem manipuluje svým „obrazem“ mezi vrstevníky na škole, se rozhodně najdou lepší filmy s mnohem zajímavějšími hlavními hrdiny. Namátkově např. Love, Simon, nebo třeba i Easy A s Emmou Stone. Lara Jean mi ale bohužel nepřišla jako takto výrazná a psychologicky zajímavá hrdinka… A to ani nemluvě o vedlejších postavách – nejenom že postava „rivalky“ je taky naprosto tuctová a nezajímavá, ale bohužel moc nezaujmou ani ty klučičí postavy. Celkově bych řekla, že film je obecně v rámci charakterů docela plochý... Suma sumárum, slušný teenage film, který je téměř na pomezí 3 a 4 hvězd, ale mezi ohromující zážitky, které dokáží utkvět, se rozhodně nezařadí. ~(3,3)~ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"To All The Boys I´ve Loved Before" je podľa mňa veľmi milý a dobre spracovaný romantický film, ktorý padol príjemne na toto doobedie. Myslím si, že v ňom máme veľmi milú hlavnú hrdinku, celkom milý príbeh a rozuzlenie, ktoré nie je najhoršie. A hoci sa všetko nedozvieme, tak by som povedal, že to asi ani nie je treba. Stojí to na atmosfére, ktorá funguje, romantike, ktorá je dobrá a hlavných hrdinoch, ktorí sú podľa mňa dobrí. Možno je tam kopec klišé a samozrejme aj nejaké tie predvídateľné situácie. Myslím, že tie to trošku sťahujú, ale nie je nejako výrazne. Koniec koncov, romantická linka je dobrá. Peter a Lara Jean majú dobrú chémiu, vedú spolu dialógy, ktoré úprimne môžu spájať a verím im to. A rovnako verím aj putu našich troch sestier. Funguje to dobre. Ako celok je to podľa mňa dobrý film. A človek môže pri ňom stráviť príjemné dopoludnie. Alebo aj večer. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý nápad s dopisy je bohužel trestuhodně nevyužitý, takže místo originálního příběhu to nakonec sklouzlo k již několikrát využité historce s předstíraným vztahem. Škoda, protože jinak to byla milá středoškolská romantika, vyloženě relaxační a úsměvně nevinná takovým tím příjemně osmdesátkovým stylem. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Je to svieže, herci sú sympatickí, muzika príjemná a príbeh ma, až na pár momentov, vôbec neotravoval. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

“Vím, že jsi na mě milá, protože jsem nechtíc natočila porno a lituješ mě.” Překvapivě docela dost zábavná studentská romance. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vítejte v telenovele. Speciálně v korejsko-americké. Sladký , štědrý film, který vezme za srdce a chcete na konci slyšet "Stále tě miluji". Kdyby mi bylo 16, byl by to film pro mě a Condor a Centineo by mě vytvořili obří úsměv na tváři. Po většinu filmu se neškodně milostně toká. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Teenage jednohubka, ktorá bavila napriek tomu, že mi tu chýbali sympatickejšie postavy u oboch pohlaví (pre neználkov – áno, sú len dve). Na prekvapenie netflix nešiel do nejakej zbytočnej propagandy, čiže sme dostali milý, ľahko stráviteľný príbeh o prvej láske a žiadne pubertálne žvásty o neviazanej sexualite. Páčili sa mi príjemné hudobné podmazy zo známych hitoviek. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená oddychovka s relativně originálním počátečním nápadem staví zejména na roztomile zbrklém herectví Lany Condor a sympatickém projevu Noaha Centinea. První polovina snímku se mi rozhodně líbila víc, protože měla svěží start a dobře rozehraný děj, zatímco druhá polovina už sklouzávala do zajetých klišé žánrově podobných filmů. Vedle toho jsem si musel občas připomenout, že se má jedná o film ze středoškolského prostředí, čemuž odpovídalo mnohdy až otravné chování některých postav. Dávám silné tři hvězdy a rozhodně mohu doporučit ke zhlédnutí - milá a nenáročná jednohubka. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozdiel medzi mnou a týmto filmom je 40 rokov. Presladená nuda, kde príbeh ťaží z jedinej myšlienky a kde sa dialógy vedú najprimitívnejším spôsobom. Vhodné pre násťročné pipenky. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netflixu většinou nejsou tím, co od nich člověk očekává. Ovšem, jestli jsou v nějakém poli silní, je to nakonec evidentně romantický žánr. Letos po již tak dobrém Set It Up další kousek, a to ještě lepší. Z více dramatického kousku, nečekaný vývoj, skvěle napsané a zahrané. Rozhodně nestandardní romantika ze střední. ()

Reklama

Reklama