Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tady jsem se nechal opět lehce nachytat až moc příznivým hodnocením... teda ne že by film neměl příjemnou atmosféru a musím hodně pochválit použitou hudbu, ale ten děj a možný konec vám dojde víceméně během čtvrthodinky, takže se pak člověk více soustředí na možné vady na kráse... teda toho bych si všimnul i s perfektním dějem, protože jde těžko přehlédnout nedostatek hereckého umu hlavní postavy. Pakliže to nebyl nějaký dějový záměr a pak by můj další komentář neměl smysl. Hlavní postava reaspektive její představitelka postrádá obličejovou mimiku. Slyšíte její komentář k dané situaci, čekáte, že bude následovat odezva ve tváři a ona takřka nehne brvou a když už, tak velmi málo. To mě dost rušilo. Ale jak říkám, nemusel jsem pochopit záměr a jelikož za filmem stojí ženy, může to být pro mě jiný svět. Vlastně mě teď došlo, že to byla chyba režie filmu ... ona slečna nemohla reagovat na nevyřčené komentáře jejich myšlenek, protože ji je nikdo v tu chvíli neinterpretoval, proto mimikou vůbec nehrála ... já si ale stále stojím za tím, že to byla dost podstatná chyba ... v nekomentovaných chvílích si přeci jen dokázala s výrazem tváře hrát ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netflixu většinou nejsou tím, co od nich člověk očekává. Ovšem, jestli jsou v nějakém poli silní, je to nakonec evidentně romantický žánr. Letos po již tak dobrém Set It Up další kousek, a to ještě lepší. Z více dramatického kousku, nečekaný vývoj, skvěle napsané a zahrané. Rozhodně nestandardní romantika ze střední. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Romantika z toho srší ze všech stran, námět je zajímavý a originální, ale nebaví to. Nebo alespoň mě to nebavilo. Lara Jean je sympoška od pohledu, příjemná herečka, která umí hrát a je i zajímavá, ale nevím, něco tomu prostě chybělo. Dokonce i filmy podle Sparkse jsou více záživnější. Asi mi to místy přišlo taky hodně naivní, přece u puberťák by se nezachoval tak dementně jako ona ne? Že by si nenechala vysvětlit od svého fake přítele jeho verzi a raději uraženě odešla, aby byla zajímavá. To mi prostě nesedělo. Nelituji, že jsem nad filmem strávila svůj čas to zas ne, ale chyběla tomu ta jiskra, mohlo to být pojato lépe. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem přemýšlel nad tím, jestli tenhle film je regulérně solidně pojatý film nebo takový ten televizní filmík na středeční dopoledne, abychom jako zaplácli nejmíň lukrativní televizní čas. Přemýšlel jsem nad tím celý film a musím říct, že ani po skončení filmu jsem na to nepřišel. Nezábavná romantika. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě překvapila svoji normálností. Příjemně to ubíhalo a hezky se na ty dva koukalo. Jediný škobrtlec, tak (nutně musel přijít) byl jen po lyžařském zájezdu. Tohle byla typicky Hollywoodská zbytečnost kvůli našponování děje. Lara byla takový ten obyčejný středoškolák, který se zamiloval i když trochu jinak než si vysnila. Za mě určitě moc hezké podívání a zároveň jedna z těch komedií které si klidně někdy pustím znovu. 4 hvězdy. Dala bych klidně i 5, ale ta scéna po lyžáku, mi tam přišla strašně moc natlačená kvůli dramatičnosti. Nevěřila bych že se dá ještě v Hollywoodu natočit hezká teen komedie. A nebylo to ani trapné nebo tupě debilní. Fajn kousek na romantický večer. Já si to teda užila. I slzička mi ukápla - asi začínám měknout :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama