Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katja Baumannová dostane na starost rodinu se třemi dospívajícími dětmi, jejichž matka měla autonehodu a leží v nemocnici v kómatu. Otec údajně zemřel již před mnoha lety. Katja však zjistí, že jejich otcem je místní farář. Když se z dětí stanou poloviční sirotci a hrozí jim dětský domov, musí to začít řešit... Katja Baumanová se s novým domovem i s novou prací již sžila. I její dcera Kiki je ve Frühlingu spokojená, prožívá svou lásku s Matzem a pracuje v nemocnici jako pomocnice. Jediný mráček v celé idyle je, že veterinář Mark nemůže Katje odpustit, že ho chce jen jako kamaráda...
Katja dostane nový úkol. Paní Luise Böhmová má těžkou autonehodu a je v kómatu v nemocnici. Na statku zůstaly samotné tři dospívající děti, které už nemají otce a mají starost o matku. Katja se s nimi celkem rychle sžije a díky své empatii dokáže dětem pomoci i s jejich osobními problémy. Jednoho dne zcela náhodou zjistí utajovanou pravdu. Luise má všechny tři děti s místním farářem. Farář nezapírá. Vysvětluje, že již od 8 let věděl, že chce sloužit Bohu, ale když mu bylo třicet let, potkal Luisu a bláznivě se do ní zamiloval. Jejich utajovaná láska nezůstala bez následků a všechny tři děti jsou jeho. Měl přítele, který se k dětem přihlásil jako jejich otec a po pár letech ho Luise nechala jako zemřít. Dětem vlastně otec nikdy nechyběl, protože ho de facto nikdy nepoznaly. Bohužel zdravotní stav paní Böhmové se rapidně zhorší a ona  v nemocnici umírá na plicní embolii. Nyní nastává otázka co s dětmi. Jsou ještě nezletilé a sestra paní Böhmové nechce ani slyšet, že by se o ně postarala. Katja jde za farářem, ale ani on, přestože má své děti rád, se nechce vzdát své práce... (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

hygienik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek prvoplánovosti, to je krásny doják. V krajine kde každý každému pomáha ako dobrovoľník a kde farár myslí viac na farníkov, než na predpisy, by som chcel žiť. Nech žije ilúzia. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama