Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katja Baumannová se rozhodla odstěhovat od manžela a začala nový život na bavorském venkově. Jako pomocnice dostane práci u starého Seppa, který žije osaměle vysoko v horách. Sepp má špatné vztahy s dcerou, která by ho ráda umístila do domova pro přestárlé. Katja vidí, jak je Sepp nešťastný, a chce dát rozvrácenou rodinu zase dohromady... Malá Emma Gruberová se rozhodla sama odjet za svým dědečkem do hor. Matka je v práci a otec ještě spí, všimne si jí ale sousedka a otce hned vzbudí. Ten za svou dcerou běží. Sice ji dohoní, ale při tom se zraní a je odvezen s bolestí v zádech do nemocnice. Bohužel u něj dojde k velmi silné alergické reakci na kortikoidy a umírá. Jeho žena zůstává sama s malou dcerou. Navíc má starost o otce, se kterým sice nemá dobré vztahy, ale je starý a žije sám vysoko v horách. Najme si tedy přes agenturu pracovnici, která má otci Seppovi Sennerovi pomáhat. Je jí Katja Baumannová, která se před nedávnem do vesnice přistěhovala z Mnichova, protože manžel jí byl nevěrný, a tak ho opustila. Jejich dcera Kiki se po roce vrací z Ameriky a Katja rozhodne, že bude bydlet s ní. Kiki chce rok pracovat v sociální sféře, a tak jí Katja sežene i práci. Kiki ale z nového bydliště rozhodně není nadšená a obviňuje matku z rozpadu rodiny. Myslí si, že to matka udělala kvůli veterináři Markovi. Neví, že viníkem je její otec.
Kiki otci zavolá mu a řekne mu, že chce zpět do Mnichova a že si matka někoho našla. To Peter Baumann nedokáže skousnout a vypraví se za nimi. Katja z jeho příjezdu není nadšená a zlobí se, že Kiki špatně pochopila situaci. Mark je jen kamarád, i když on to nelibě nese – rád by ve vztahu s Katjou postoupil někam dál. Katja nemá mnoho času, protože se musí starat o Seppa a jeho hospodářství. Zpočátku je to velmi náročné, Sepp ji k sobě vůbec nechce pustit. Ale Katja je umíněná, a tak to nevzdává, i když musí každé ráno vstávat v půl páté, jet lanovkou a pak pokračovat ještě 40 minut pěšky. Postupně se trochu sbližují. Katja by ale chtěla, aby se smířil se svou dcerou... (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Prekvapujuco fajn film z Nemecka,taky mily a pohodovy z krasneho prostredia s fajn pribehom i hercami,zivot prinasa rozne situacie,zle,ale aj tie dobre...:-) ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama