Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této adaptaci stejnojmenného komiksu musí Juan López (Dani Rovira) skloubit práci v kanceláři se záchranou své lásky a odvrácením zkázy své rodné planety Chitón. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (14)

Marze 

všechny recenze uživatele

Se superschopnostmi je pro Juana Lópeze těžké stát stranou když je třeba zachránit svět. Je schopen zastavit vlak aniž by vykolejil a vrátit se do své kanceláře jako normální chlapec. To toho ještě zažije romanci s dívkou...Superlópez od režiséra Javiera Ruize Caldery je přesně ten hrdina, kterého si Španělsko zaslouží. Na filmu není nic vyloženě špatného, ale také nic dobrého, aby něco přinesl , případně vyprovokoval. Je špatný stejně jako vtipy, kterými je okořeněn. ()

RADX1 

všechny recenze uživatele

Na parodie se víceméně v zásadě nedívám. Tahle se ke mě dostala z upoutávky Netflixu. A musím říct že jde o velmi slušné překvapení ze Španělských krajů. Žádné až fekální parodování ve stylu puberťáků s nálepkou určeno i pro dospělé. Prostě takový úsměvný spinoff Supermana :-) Za břicho jsem se nepopadal, ale zábava to byla slušná. Díky tomu že se autoři nesnažili nacpat ztrapňovací či parodovací fór na lautr všechno, je zde i obstojná dějová linka. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľmi krívajúca paródia na Supermana zo Španielska. Dlho mi to ležalo na HDD a konečne som sa k tomu nejako dotlačil, ale nemôžem povedať, že by to bola výhra a len tak tak, že neľutujem ten čas s tým strávený. Byť to viac ako snímky typu Mortadelo a Filomén, či séria Asterix a Obelix, tak to mohlo byť na vyššej úrovni, ale tu sa nájde jeden slušný vtip ale s ním hromada trapární. ()

Aquila 

všechny recenze uživatele

Provedení záměrně velmi civilní, scénář povedený – velmi dobré dialogy. Na film se zřejmě dívají především fanoušci Supermana, proto tak podhodnocené. Střelená parodie s inteligentním, netuctovým humorem bez zbytečných efektů - triky i celé provedení jsou až na drobnosti vpodstatě retro ze sedmdesátých let. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Španělská parodie na Supermana docela jede. V první řadě potěší vtipy střílející do vlastních řad. Tedy do Španěláků. Další velmi povedenou věcí je figurka Lopéze staršího. Ten se skvěle ksichtí a vždy dokonale trefí grimasu do pointy vtipu. Oko potěší stárnoucí, ale pořád skvěle vypadající Mirabel Verdú. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Na úplném konci závěrečných titulků můžeme vidět ještě jednu krátkou scénu. (ČSFD)

Reklama

Reklama