Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bullet nachází slávu a nový smysl života v nelegálních psích zápasech. Náčelník Crawford naráží během případu vraždy na svého největšího rivala. (Netflix)

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přítomnost hodně přihlouplého humoru zrovna u mě zapříčinila, že jsem epizodě dopomohl do modrých čísel. Brickleberry vibes jsou ale stále dost cítit, takže i nadále dám Paradise PD šanci. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pár scénách už to má ten feeling Brickleberry, ale pořád je to oproti tomu slabší odvar. Jen toho fekálního humoru tady bylo až moc a bohužel převažoval i nad tím absurdním, takže je tahle epizoda pro mě na úrovni té pilotní... Slabé 3* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kevin pokračuje v riešení prípadu s drogami a jeho vyšetrovanie ho privedie až k nelegálnym psím zápasom a Randall sa snaží vyriešiť prípad, ktorý sa stal na hranici okrskov Paradise a Diamond City. Prípad je preňho dôležitý, pretože súperí s bývalým kamarátom z policajnej školy, ktorý šéfuje políciu v susednom okrsku a pripomína mu nevyriešený prípad z minulosti. Napísať obsah k takejto hlúposti dá zabrať. ()

Zajímavosti (2)

  • Když Bullet při svém posledním souboji vezme „Hillbilly Highball“, promění se ve stvoření typu vlkodlaka a jeho oči zežloutnou. Toto je narážka na Thriller (1983) Michaela Jacksona, kde se Michael Jackson také mění ve vlkodlaka se stejné žlutýma očima. (KGBelik)
  • Barevné bundy a kovbojské klobouky, které Bullet nosí během svých vstupů na psí zápasy, jsou poctou profesionální wrestlingové legendě „Macho Manovi“ (Randymu Savageovi). (KGBelik)

Reklama

Reklama