Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na naléhání Giny začíná Fitz nosit u sebe zbraň, přičemž vyvolá celostátní skandál. Hopson odhaluje spiknutí v pečovatelském domě. (Netflix)

Recenze (6)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplnější dojmy jsem snad z žádného seriálu ještě neměl. Na jednu stranu mi zde dost vadí přehršel toho fekálního humoru, na kterém celý seriál bohužel stojí (v Brickleberry to spíš stálo na tom absurdním), ale zároveň tu je naprosto geniální satira na BLM, hyenismus médií a dualistické smyšlení. A to v tak povedeném podání, že jsem až čuměl, jak moc si to odvážilo rýt do všech stran a přijít s "řešením", ze kterého pak byli všichni moderátoři v řiti. V tomhle ohledu bych téhle epizodě dal jednoznačně 5* a označil ji jako jednu z nejlepších současných satir, jenže mi v tom v celkovém hodnocení vadí zbytek, který sice má dost absurdní námět, ale ten otravný fekální humor v něm prostě výrazně převažuje... Ale na slabé 4* to nakonec vidím. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas záťahu proti ruskej mafii je postrelený seržant Fitzgerald. Jeho kolegyňa Gina je na neho naštvaná, a tak video so streľbou na Fitzgeralda pošle do televízie. Stáva sa z toho celoštátny škandál v USA, pretože obeťou streľby je černoch Fitzgerald a strelcom policajt, černoch Fitzgerald, ktorý sa pri zásahu postrelil sám. Hipsona umiestnia do domova dôchodcov, kde sa mu podarí objaviť spiknutie. Prvá dobrá epizóda v seriály, pretože jej pointa nemala chybu a hlavne záver. Málokomu sa takto podarí zosmiešniť médiá, ktoré v dnešnej dobe prinášajú vždy iba jednostranné informácie. Veta zatiahnite do toho Rusko by si zaslúžila 5*, ale animácia je biedna a pes Bullet je jedným z dôvodou, prečo ma seriál príliš neoslovil, ale táto epizóda jednoducho stála zato. ()

Zajímavosti (3)

  • Bullet zpívá parodii na dětskou písničku „The Farmer and the Dell“. (Kubaaa97)
  • Když Gerald vchází do budovy s Ginou, hraje na flétnu anglo-americkou píseň „Yankee Doodle“. Píseň vznikla mezi britskými vojáky za sedmileté války a později ji přejali američtí revolucionáři. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama