Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Kevinovi jeho máma koupí zbrusu nové mluvící policejní auto, je to láska na první pohled. Bullet povyšuje Dustyho na šéfa přes smažená kuřata. (Netflix)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co se tvůrcům honí hlavou, že přicházejí s tak praštěnými nápady, ovšem v rámci takhle odpočinkových půlhodinek jsem schopen jim ty bizarnost hltat a mnohdy se u toho i nenuceně zasmát. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dusty spolu s Bulletom začnú podnikať, pretože Dustyho vyprážané kurence chutia všetkým, vďaka ingrediencii od Bulleta. Z Dustyho sa tak stáva El Chefe. Karen chce kandidovať do ďalších volieb a nakoľko jej klesajú preferencie agent jej poradí aby vylepšila imidž svojho syna Kevina. Tak mu z mestskej pokladne kúpi nové policajné auto Karlu, do ktorej sa Kevin doslova zamiluje. ()

Zajímavosti (3)

  • Robodinosar Toyotadactyl odkazuje na japonskou automobilku Toyota a Pterodactyla, a Chevysaurus na americkou firmu Chevrolet a běžný suffix. (Kubaaa97)
  • Delbert se v této epizodě přiznal, že je hondasexuál. Jedná se o fiktivní sexuální orientaci, kdy člověka přitahují auta od japonské automobilky Honda. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama