Reklama

Reklama

Recenze (5)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film se skládá z 9 povídek u některých nezazní názvy nebo jsou jiné tak sem si to upravil 1) Záchod: Holka jde na záchod a z vedlejší kabinky na ni volá druhá holka jestli nemá tampón.Ta jí řekne , že nemá načež ta druhá začne krvácet přeleze k ní do kabinky a zabije ji 60 procent 2) Jídlo: Na začátku sledujeme vraha jak unesl ženskou a vraždí ji (neukážou to). Pak se přesuneme k manželskému páru, který jede na večeři a po cestě potká stopaře, kterému nejede na auto. Ten je pak pozve k sobě s tím, že je zabije oni , ale zabijí ho a sní jelikož to jsou kanibalové 60 procent 3) Tampón: Ženská se chystá s přítelem na diskotéku a strčí si mezi nohy tampón. Jelikož jsou oba nadržení tak si to chtějí rozdat jí, ale nejde vytáhnout ten tampón tak chce pomoct. 20 procent 4) Příšera: V baráku žije příšera ten dům je plný krve zbytků zvířat a vnitřností. Jednoho dne tam dojde chlápek na prohlídku a ta příšera ho zabije pak tam dojde i žena s dvěma dcerami 0 procent 5) Tichý Křik: Žena slyší v noci různé zvuky jde zjistit jestli to slyší i sousedka na patře. Ta jí řekne, že ne a dá jí prášky na spaní. Pak ta samá žena unese jinou a zabije ji flétnou jelikož ji připomíná její matku 0 procent 6) Chobotničák: Chlápek se chystá zabít chobotničáka mezitím si vykecává se svou plyšovou chobotnicí, která mu odpovídá. Nakonec ho zabije a tím se i sebe 0 procent 7:Jednotka 731: Za 2 světové války byla jednotka co dělala pokusy na lidech. Někteří z nich přežily a po druhé světové válce výměnou za informace dostaly milost a udělaly kariéry jinde. Povídka vypráví o doktorovi Kenovi, který takhle zabíjel Jihokorejce a Japonce a později ho pronásledovaly jejich hlasy tak moc až mu hráblo 60 procent 8: Spiritistická tabulka: Skupina teenagerů provádí promlouvání s duchem skrz ouija tabulku. Spojí se s duchem, který, ale dělá gramatické chyby a opravují ho což ho nasere a zabije je. 40 procent 9: Vymítání: Chlápek má na internetu pořad kde falšuje vymítání ďábla. Vždy si najde herečku, která je jakože posedlá a hraje to na lidi, že ji vymýtá.Jednoho dnes se mu tam objeví , ale opravdový démon a on má problémy. Tahle povídka je nejlepší má dobrý námět a konec. 80 procent Resume 4* 60 procent 1 * 40 procent 1* 20 procent 1 * 80 procent 3* 0 procent 40 procent ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Až na poslednú poviedku s vymietaním sa na to nedalo pozerať. Hodiť každú poviedku zvlášť na Youtube a hotovo. Takto to nemá tempo a niektoré poviedky sú priam úmorne nudné. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsia hororova antologia,ktora ma slabsie i lepsie poviedky a samozrejme najviac sa mi pacila posledna o vyhanani diabla,vlastne reziser tohto kratasu natocil aj celovecerny film,ktory bol mimochodom vynikajuci,no a co sa tyka tejto zalezitosti,tak sa priklanam k priemernemu hodnoteniu...:-) ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je docela miš maš, těch povídek bylo výrazně víc, než jak jsem předpokládal a mají i docela široký záběr. Nemá asi cenu psát ke každé něco, obzvlášť ta úplně první má asi čtyři minuty a není moc o čem psát, prostě duch na záchodě, nic extra, duchy na záchodě občas pouští každej. Jedna z povídek je takovej pokus o psychologickej horror, to zas tak běžnej subžánr není. Povídka Tichý křik je sice lehce zmatená, ale zase má solidní atmosféru a má až psychedelickej nádech. Povídka o jednotce 731 je nedotažená, což bolí tím spíš, když si divák zkusí představit, co to muselo být za hrůzu se těmhle doktorům dostat pod ruku. Nic moc děsivějšího si ani představit neumím. Ale to zpracování holt nic moc, netřeba si nic nalhávat. Závěrečná povídka o falešném/pravém exorcismu má docela zajímavej nápad, pro takové kraťasové zpracování jako dělanej. Popravdě řečeno, nemám rád propojení horroru a komedie, ale občas se mi něco na tento způsob do vkusu trefit dokáže, co je však nejvíc překvapivé, tady v tomhle filmu jsou hned dvě povídky lehce vtipné, které se dají, ale dvě další, které jsou naopak vtipné až až. Povídka o prokletém tamponu má grády díky příteli hlavní hrdinky, což je naprosto luxusní mimoň a dopadne tak, jak si zaslouží. Vrcholem filmu je za mě povídka Spyrytystycká tabulka o vyvolání ducha, co asi moc nechodil do školy, to bylo něco tak svěžího, že jsem hodnocení musel navýšit o jednu hvězdu. Celkově tenhle film musím doporučit, je v něm dost, co stojí za vidění. ()

Reklama

Reklama