Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (143)

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Je celý děj jen alko halucinace? Celý film se točí jen kolem toho, že je někdo nalitej, a že řídit se dá taky jenom nalitej. Jsou všechny postavy ve filmu mizerný a k ničemu? Bohužel, na Netflixu je těch horrorů hodně, ale marně tam hledám něco dobrýho. Někteří tu píšou o tom, jak to bylo napínavé. Asi mám vysoké nároky, mě prostě hučící klimatizace nevyděsí. Kvůli absenci napětí jsou do filmu random přidávány úplně náhodné obrázky s patřičně vyhroceným zvukovým efektem. Pojem "nechat konec otevřený" tu taky dostává nový význam. Ale přiznávám, že mě zaujalo to, že psychicky nestabilní hrdina si vyměnil tričko až ve chvíli, kdy měl v podpaží nějakou lepru. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takový půlnoční film s tajuplnou atmosférou. Přijímání zneklidňujících textů a hovorů z nalezeného telefonu je myslím v horroru zápletková novinka. Je ostuda nechat publikum čekat celý filmový čas o co jde. Celek filmu je lepší než jeho části. Alkoholická noční můra. Rány nechávají otevřenou interpretaci jak otevřená rána. Vznikají otázky k přemýšlení, které není lehké zodpovědět. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Psychologicky to působí velice dobře, nicméně hororově to vůbec nefunguje. Děj je hrozně táhlý, a ve finále jsem vlastně ani nepochopila, co se teda děje a jak to skončilo. Nic, co se zde stalo, nebylo divákovi nikdy pořádně vysvětlené, možná je to záměr, ALE, je to dobře? .. za mě ne. Vydržela jsem vlastně jen proto, protože mě zajímalo, jaký bude finále, a bylo špatné. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Will je takový nenápadný pablb, co dělá barmana. Pak ale v baru dojde ke rvačce, jejíž svědkem jsou také čtyři studenti. Jeden z nich natáčí rvačku na mobil, ale když se dozví, že přijede policie, utečou. Mobil v baru zapomenou, a tak si ho Will vezme k sobě, aby ho později předal policii. Mlaďoši ovšem prováděli jakýsi rituál a otevřeli portál, skrze nějž přišlo cosi do našeho světa. No, Cthulhu asi ne. Prokletý mobil! Will všude vidí šváby, má děsivé sny a halucinace a v poslední fázi se z něj stává definitivní debil. Námět by nebyl špatný, výsledek je jedna velká utahaná mizérie bez napětí, tajemství i atmosféry. Když Will leží na posteli zády k divákovi a brečí, tak je to komické, nikoliv smutné. Hvězdu dávám jen za závěr se šváby. Čekal jsem alespoň nějaké chapadélko, když na mutace či příchozí z jiných světů nezbylo místo....leč nic. Absolutní ztráta času. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do tohoto snímku jsem šel aniž bych o něm cokoliv věděl. Výsledek ? Popravdě nevím jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu mě film neskutečně bavil.A to především díky nepředvídatelnýmu ději. Vše ještě víc umocňuje tísnívá/hutná atmosféra, která nás provází celej film. Na druhou stranu mi ale přišlo, že tady vše nebylo vysvětleno a na konci tak zůstává spoustu otazníků. Jednoduše řečeno. Asi jsem až tak nepochopil " co tím básník chtěl říct ". Nejspíš se na tenhle kousek budu muset časem podívat ještě jednou, abych vše líp pochopil. Prozatím ode mě Wounds vyfasuje 3 hvězdy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)
  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)

Reklama

Reklama