Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Diskuze

digiorgio

digiorgio (hodnocení, recenze)

Malo to, to svoje čaro "weird fiction", ktoré mám tak rád. Ale verím, že to nie je pre každého. Pôvodne som si myslel, že to je inšpirované Barronom (česky napr. kniha Okultace). Dúfam, že knihu, podľa ktorej to je natočené, vydá aj niektoré České alebo Slovenské vydavateľstvo.

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

WTF ten konec totalny shit minimalne 20-30 minut to malo mat este atmosfera fakt top 

na příspěvěk reagoval ramislav

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Psychor

Uvažujem, že si film pozriem ešte raz.... a skúsim sa na to sústrediť trošku viac. Možno mi to na druhé pozretie niečo dá. V prvom rade som bol včera strašne unavený a chcel som niečo jednoduchšie. A to tento film teda rozhodne nebol. Mám len pocit, ako keby sa snažil režisér minimálne o 3 filmy v jednom. Mám rád ťažšie veci s dobrou atmosférou. A tento film tam má momentky. Ako napríklad Dakota Johnson vo vani, ako napríklad scénka, kde len pozerá na obrazovku s tunelom, alebo aj vynikajúce záverečné finále s obrovským množstvom hmyzu. No všetko okolo toho a hlavne hlavný hrdina mi tak neskutočne nepasovalo, že som film nebol schopný oceniť. A pritom som do toho vstupoval s tým, že to vyzerá super a má to skvelú premisu. Uvidíme ešte. Možno si film pozriem znovu a prehodnotím názor. Koniec koncov, niekedy sa človek musí na niektoré filmy lepšie vyspať.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Celou dobu fajn,ale jak se s ní rozejde,tak to celý jde do hajzlu...Ten konec nekonec - proč?Doporučte mi kvalitní horror s cz titulema či dabingem na Netflixu?

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Tak to ee moc těším. Dejte vědět, až to vyjde někde s titulkami.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert si dovoluji Wounds označit za jeden z highlightů roku 2019, jenž však plně docení pouze náročnější diváci.

na příspěvěk reagoval Klajnik, silentname

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Babak Anvari will also see Wounds have its World Premiere in the Midnight section of the Sundance Film Festival this coming January.

In the film, “Disturbing and mysterious things begin to happen to a bartender in New Orleans after he picks up a phone left behind at his bar.”

Armie Hammer, Dakota Johnson, Zazie Beetz, Karl Glusman, and Brad William Henke star.

Reklama

Reklama