Reklama

Reklama

Yi chu hao xi

  • Čína 一出好戏 (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Firemní partička ztroskotá na ostrově, kde musí přežít a náhle zjišťuje, že tváří v tvář přežití, očekávaného konce světa jdou zaběhnuté lidské pořádky do kopru, byť mocní dovedou být někdy stále mocní. Film je alegorií na politické režimy, utopie, to jak lidská společnost chce tvrdou ruku, nebo takřka náboženskou naději a svobodu. Huang Bo se ujal režie i hlavní role, jeho looser Ma Jin si nakonec s nástrahami totaliy a survivalu poradí, rozhodne se nadřadit život a lidi nad svoje zájmy. Do toho se pokouší sbalit Qi Shu, která by o něj samozřejmě jinak ani koštětem nezavadila. Jeden z nejdůležitějších a nejzajímavějších filmů této dekády, který ukazuje, že cenzurou může projít ledasco.A prosím sledovat až do konce titulků... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý mix postapo filmu o ľudoch, ktorý si musia vytvoriť svoje vlastné nové pravidlá fungovania a Pána múch o parte stroskotancov. Síce sú tí stroskotanci dospeláci, ale správajú sa jak deti. Neviem či je to smutným odrazom len Čínskej spoločnosti alebo by sa takto nerozumne v tej situácii správali ľudia z celého sveta. Sledujeme ako postupne staré väzby medzi ľudmi zanikajú a k slovu a moci sa dostávajú schopní jedinci, ktorý majú čo hladnému a neschopnému davu ponúknuť. Ja ocitnúť sa medzi nimi, tak by som sa spakoval od všetkých magorov niekde na okraj ostrova, aby som mal od nich pokoj a v duchu by som závidel Tomovi Hanksovi akú mal vo filme Stroskotanec pohodičku. Najväčším problémom filmu je to, že sa neustále snaží balansovať medzi drámou a komédiou, takže žiadny z tých konfliktov nejde poriadne na hranu. Celý čas cítite, že nech sa stane čokoľvek, tak sa prinajhoršom tí tupci pobijú a na druhý deň budú znova kamaráti a tak stále dookola. Zabŕdanie do fungovania rôznych režimov fungovania je také bezzubé a smiešne. Nič extra podnetné na zamyslenie tu nie je. No a a všetky postavy sú len jednorozmerné komické figúrky. Takže výsledkom je celkom zábavný film o parte stroskotancoch. 6/10. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dosť rozbitý snímok. Východné publikum si v ňom určite nájde to svoje a pre to západné bude len raritkou, ktorá sa ujala námetu v rámci svojbytnosti. Príbeh je univerzálny, prednes veľmi nie. Nieje to päsť na oko, ale je to predsa len Made In China. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama