Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Bloodshot, Deadpool, Robocop, všetko na jedno brdo. Super špeciálny totál multi-tuty perfekt mega silný zabijacky top tajný vojak agent je nejakou tajomnou skorumpovanou a skazenou technologickou korporáciou oživený, vylepšený alebo jednoducho upravený tak, aby bol ešte suprovejší, totálnejší, megalomanskejší a proste našlapanejší, ako bol predtým, aby ho ovládali a urobili si z neho "zbraň". Lenže totál mega super-duper silný a našlapaný vojak-agent zistí, že s ním manipulujú, a tak sa rozhodne zabiť svojho stvoriteľa, aby bol konečne slobodný, neuvedomujúc si, že v korporácii je každý nahraditeľný. A tak začína a končí každý jeden príbeh supervojaka v nudnom, predvídateľnom a špeciálnymi efektmi presýtenom ... ehm ... filme. A celé tomu dominuje neherec Marek Nafta. Čo sa môže pokaziť?

na příspěvěk reagoval Prometheus69, dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

Souhlasím... Alita se celkem povedla, nechápu to zklamání. Očividně není Cameron tak dobrý producent jako režisér..

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

No takhle, on bloodshot není jen tupá mlátička.. Oni to v Sony tak pojali ale příběh Bloodshota není tak úplně typicky Dieslovský, proto se mi casting nelíbil protože jsem věděl že s Dieslem to dopadne klasický jen jako mlátička v tilku

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

Bohužel.. Kdyby to radši prodali Paramountu který má práva na celý Valiant a ti plně rozjeli VCU

na příspěvěk reagoval AloeB

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jediný co tuhld sračku zachranilo... Byla pravě pandemie. Lidí mají trochu absťaček. -_-

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Finale ve stylu Prototyp docela povavilo... U Elevator fall už takové pozitivní myšlenky nemám. -_- Jestli jsem mêl nêkdy keci o Alisyum že měl fakt debilní bitky... Tak beru zpět. BloodShot se v tomhle nedá ani popsat. Fakt odpad ve všech směrech. -_-

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Nebolo to az tak zle ako som cakal podla hodnotenia. Vlastne som prekvapeny ako ma to bavilo. Akcie boli fajn(vytah bol top), diesel netrepal vela o rodine, babenka nadherna, pierce v pohode, cernoch vtipny.

Trailer som nevidel takze som bol aj par krat prekvapeny.

A zaverecny odjazd do zapadu slnka ma pobavil paradne, pekne si urobili srandu z FF.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Klasické Béčko jako řemen. Nezaujme, ani neurazí.

On ostatně Nafťák Vin snad kromě Riddica a Strážců galaxie, kde byl za strom ani žádné kvalitní filmy nenatočil, takže ani nebyl důvod čekat něco jiného  :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak Diesel jestli nemá nějaký fetiš na bílá tílka tak už nevím a netuším, kdo mě iritoval víc, jestli on nebo Eiza González, která je sice strašně sexy ale to je tak všechno, rozhodně jsem  jí nevěřil tu vojandu ani v nejmenším. Nekal jsem od toho hle nic, ale dostal ještě mín.

AMD0101

AMD0101 (hodnocení, recenze)

Film by nebyl tak špatný, kdyby tam nehrál Vin Diesel. On je opravdu neherec.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Hoši, jsou zvěsti že v mcu až bude F4, bude se tato série hod e věnovat cestování dimenzemi a světy, jednička mi být Negative zone ale dvojka prý Atillan což je město Inhumans a právě zde je postava Black Bolt za kterou hodně dlouho Nafta bojuje aby hrál.. Myslíte že by zvládl zahrát postavu, která téměř nemluví?

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mně třeba Diesel přijde výrazně horší herec než třeba takový Statham, ale stejně je za větší hvězdu. Je třeba si přiznat, že Diesel na jiné než "stejné" role prostě nemá.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lacike

To bude asi nejpravděpodobnější, počítám že i za mluvení stromu u Marvelu bude brát slušný částky, tak může po konci Rychle a zběsile dělat jen to.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak herci z Bondovek jsou taková zvláštní skupina - Connery se po Bondovi prosadil, Moore už byl potom důchodce a hvězdou byl už před Bondem, Daltonova láska je divadlo a tomu dával vždycky přednost (kdyby chtěl tak mohl být filmová megahvězda), Brosnan byl taky hvězdou už před Bondem a potom se celkem ještě držel a posledních letech už spíš točí, protože se mu evidentně nechce do důchodu a Craig je to samé co Dalton, on miluje divadlo (proto jsou taky mezi jeho Bondovkami ty rozestupy, protože se na něj muselo čekat).

 

Tak Diesel byl ještě před svým návratem do Rychle a zběsile celkem v prdeli. Ale Diesel se zcela evidentně ani nesnaží - platí za velkou hvězdu a nevěřím, že mu na stole nepřistávají zajímavé scénáře, třeba že mimo akční žánr. Takhle je mu 52 (letos 53) a do jeho asi 55 uvidíme jenom Rychle a zběsile 9 a 10 (nevím co je pravdy na tom Avatarovi 2). Já si nemůžu pomoc, ale podle mě je přesvědčen o své dokonaloti a chybí schopnost si ze sebe udělat srandu (v tomhle mi někoho nápadně připomíná) a tak dost nabídek schodí ze stolu. Tak snad alespoň ještě jednoho Riddicka natočí.

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak podle Forbesu je Diesel s 54,5 miliony dolarů 3. nejlíp placenej herec za rok 2017. Je s podivem, že vůbec něco jinýho než FaF natáčí.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Diesel mi pripomine napriklad hercov z Bondoviek alebo inych sérii, ktori sa mimo serie, ktora ich urobila nevedeli presadit.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Guy Pearce tradičně skvělej a Eiza taky ledacos zachrání, ale to je tak všechno. Filmu chybí trocha nadhledu (v tomhle jsou Diesel a Seagal dost podobný) a to téma má taky velkej potenciál, ale je to utopený v béčkovosti. Spíš mě zajímá - je nebo byl herec kterej by prošustrovával kariéru stejně jako Diesel? A teďka nemyslim jako Willis, kterej na to sere, ale způsobem jako Diesel, kterej je bez Rychle a zběsile fakt v prdeli. Všechno o čem mluví (další Riddick, xXx a Poslední lovec čarodějnic) podle mě nikdy nevznikne, moc netočí a teďka jsem si uvědomil, že poslední film měl v roce 2017 (nepočítám strom u Marvelu). U jiných herců je mi líto, jak třeba časem dopadnou a že nemají možnosti točit lepší věci, ale Diesel tu možnost má a vůbec toho nevyužívá.

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama