Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (315)

misterz 

všechny recenze uživatele

Z toho by mohla byť dobrá Marvelovka. Neviem čo všetci na to nadávajú. Diesel je Diesel, a zatiaľ mu to na tému drsného chlapíka frčí na jednotku, o tom žiadna. S obsahom by som sa síce ešte trochu pohral, ale celkovo to nebudilo zlý dojem, jednoducho taká príjemná komerčná zábava s peknou akciou. Lepší priemer. 65/100 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Bloodshot je jedním z těch počinů, z nichž trailer vyzobal všechno dobré, pročež finální produkt zůstal bez jakéhokoliv elementu překvapení či inovace. Přičtěte si k tomuto i nezajímavý děj, scénář děravý jak ementál, přemrštěnou stopáž a Vina Diesela, jehož herecký projev je bez řečí o rodině ještě o nějaký ten kousek ubožejší a vznikne Vám naprosto tragická podívaná, u níž budete nesčetněkrát koukat na ciferník hodinek. Nicméně abych snímek Bloodshot jen nehanil musím uznat, že vizuální stránka je zde (občas) vážně povedená. Až na tento detail se ale jedná o zcela nudnou podívanou, kterou s klidným svědomím můžete vynechat. Nemá totiž žádnou přidanou hodnotu, kvůli které by stál za váš čas. „Vengeance is what makes a man like you exceptional.“ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VAŠE TĚLO BYLO DAROVÁNO ARMÁDOU USA...“ /// Program Bloodshot je pro komiksový filmy stejně dobrej, jako kterejkoliv jinej program. Prostě druhá šance a vznik Terminátořího Robocopa… Komu se stejskalo po pořádným béčku, tak nakonec zjistí, že se mu bude stejskat dál. Přitom se zdá, že všechno musí kurva fungovat! Poctivá ruční práce s ksichtem Vin Disela… ale to je asi tak všechno. Pak zjistím, že vlastně není komu fandit, protože i kdyby mu do ksichtu chrstli vařící olej… no prostě nuda, která postupně baví míň a míň… Nakonec si myslím, že filmu prospěl koronavirus… (jakože šel brzo na VOD). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksy od vydavatelství Valiant Comics, který mají na svědomí Kevin VanHook, Don Perlin a Bob Layton, neznám. 2.) Nebojím se přijít o ruku. Dostanu totiž lepší... 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(38%) Vlastně už ani po tomto shlédnutí v pohodlí domova nelituji toho, že jsem BLOODSHOT díky COVID-19 nestihl vidět na velkém plátně. Vina Diesela mám rád, ale on zřejmě patří nejlépe jen k té své rychle a zběsilé sérii. Neříkám, že zde byl po herecké stránce na tom na štýru, ale ani ta role se k němu moc nehodila. Z herců mě nejvíc zaujal Guy Pearce, který snad dokáže vše patřičně zahrát. Příběh tu máme obyčejný – v podstatě ani žádný není. Plusem je, že se z úvodu jde hned na věc. Nějaká ta obyčejná akce a pak přepadení, zabití a předělání hlavní postavy na „supervojáka“! Takže ještě tak ta první 40 minutovka není tak marná, po akční stránce teda nic zajímavého, nemám nic proti digitálním kouskům, ale tohle bylo na oko opravdu nudné. Překvapilo mi, že se děj a celkový scénář poté tak divně odpojil a pak už to začalo být nesnesitelně sterilní, natahované a mnohdy bych řekl, že i nelogické. Ani hudba od Jablosnykho mi nepřišla moc výrazná. Víc k tomu dodávat nebudu. Dávám slabší 2*. Hůř hodnotit nebudu, znám horší braky, ale s ohledem na jistý rozpočet, áčkové označení, jsem čekal teda o něco více. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

S každým dalším nezběsilým filmem je pro mě překvapením, jak moc diváky vlastně Vin Diesel mimo volant nezajímá. Do velké míry je to pochopitelně způsobeno tím, že se objevuje v projektech, které z ukázek nijak extra neoslní, v těch horších případech vyloženě rozčilují (XxX, Poslední lovec čarodějnic..vyberte si). Což je pochopitelně i způsobeno tím, že v něm filmoví producenti (resp. pohlaváři studií, protože i on sám je producent) nevidí hvězdu a kasovní jistotu( dle mnohých i mne oprávněně), takže se patrně s jeho vysněným a jistě předraženým Hannibalem můžeme natrvalo rozloučit. Bloodshot je ultimátně hloupý film. Strašně hloupý. Těží z komiksové vlny (ač je to ve výsledku šumák) a dostupnosti počítačových efektů. A tady je skutečně poznat, že tvůrci šli za těmi nejlevnějšími lidmi v oboru. Nicméně, ač zdůrazňuji jak je film hrozně hloupý, absolutně ničím nepřekvapí a recykluje herce, jež tradičně hrají v samých béčkách, mi těch 90 min kupodivu uteklo docela rychle, nenudil jsem se a místy dokonce bavil. Spíše to ale bylo momentální náladou než nějakou propracovaností četných akčních scén. Jen by mě čistě námětově zajímal potencionální sequel, jež (nejen kvůli koronaviru) nikdy nevznikne. Nudnější a línější námět než replikování stejných scén totiž asi vymyslet nešlo. PS : Produkoval mimo jiné Matthew Vaughn (není to poznat) a můj oblíbenec Jeff Wadlow (pokud měl na film větší vliv i jako scénárista, tak asi už i já přiznám, že to bude fušer) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Bloodshot je smrtelně zraněný voják, kterého zachránila tajná organizace Project Rising Spirit, která mu vymyla mozek a do krevního oběhu nainstalovala nanoboty, kteří mu dávají nespočet schopností. Bloodshot může měnit podobu svého těla v kohokoliv. Pomocí nanobotů se může vyléčit z jakéhokoliv zranění, a to i fatálního, ovládá všechny zbraně a bojovou techniku, může se napojit na jakoukoliv elektrotechniku a satelitní sítě. (Ratemus)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)
  • Bloodshot je prvním filmem na motivy komiksů nakladatelství Valiant entertainment. (Ratemus)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama