Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (315)

claudel 

všechny recenze uživatele

Hloupé, nezáživné, zoufale nudné, s minimem (zajímavých/nápaditých) akčních scén. Vin Diesel by se měl věnovat osvědčeným projektům a rozjetým sériím a neztrácet čas u takových slátanin a v podstatě zbytečných filmů. Nezachrání to ani obligátní kočička v upnutém oblečku tentokrát v podání E. González. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vzkříšení Univerzálního vojáka pro nové tisíciletí tak úplně nevyšlo. Na sobotní dopoledne k vaření je to ale docela fajn podívaná. Pan Diesel se snaží seč může, konečně ho vidíme v trochu jiné poloze (než v sedě v autě), ale vybral si mizerný scénář k realizaci. Nápad je fajn ale to tuctové zpracování se zásadním zvratem vykecaným v trailerech není úplně šťastná volba. Tak třeba příště. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Vazne sa tvariaca hovadina, ktora mohla byt cool niekedy 20 rokov dozadu. Ako film to nie dobre, no este horsie to je ako projekt. Vyzradit si klucovy zvrat a vlastne jedinu zaujimavu vec je totalne wtf. Dieselovi by mal fakt niekto vysvetlit, ze zaspal dobu a podobne hovadiny nefunguju bez nadhladu alebo aspon hravosti. 4/10 ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Sony by asi měli zakázat dělat blockbustery, protože to co poslední dobou předvádí, není normální. Je to klišé, je to nuda, nic moc efekty a herci hrají pořád stejné postavy, jako už několik let. Zbylí herci pak hrají rádoby archetypy a obecně nechápu, jak mohli hlavouni čekat, že tímhle lidi zaujmou a popřípadě i vybudují univerzum. S komiksy od Valiantu moc obeznámen nejsem, ale i tak můžu s jistotou říct, že tohle si postava Bloodshota opravdu nezasloužila. A to nemluvím o tom, že v traileru vyzradili komplet celou zápletku a nezapomněli lidem odhalit i hlavní zvrat, který museli nacpat i do samotné synopse filmu. Ach jo, jako oddechovka na jedno zkouknutí je to fajn, ale nečekejte od toho větší myšlenky, než jaké nám léta servíruje Michael Bay. 55% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel je proste poslednú dekádu len Dominic Toretto. Ak sa obuje do niečoho iného, nieje to žiadna sláva. Finančné príjmi sú isté, tragédia medzi divákmi taktiež. Námet bol svieži a hutný, na filmovom plátne sa mu ale akosi uberá životnosť. Triky sem, triky tam ( občas sú viac ako dobré ), je to všehovšudy béčko, ktoré má vlastne aj béčkový rozpočet a tak sa svet nečuduj. Vin, jedna polička v pomyslenej VHS požičovni, je už teraz tvoja. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Bloodshot je smrtelně zraněný voják, kterého zachránila tajná organizace Project Rising Spirit, která mu vymyla mozek a do krevního oběhu nainstalovala nanoboty, kteří mu dávají nespočet schopností. Bloodshot může měnit podobu svého těla v kohokoliv. Pomocí nanobotů se může vyléčit z jakéhokoliv zranění, a to i fatálního, ovládá všechny zbraně a bojovou techniku, může se napojit na jakoukoliv elektrotechniku a satelitní sítě. (Ratemus)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama