Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (315)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Bloodshot je jedním z těch počinů, z nichž trailer vyzobal všechno dobré, pročež finální produkt zůstal bez jakéhokoliv elementu překvapení či inovace. Přičtěte si k tomuto i nezajímavý děj, scénář děravý jak ementál, přemrštěnou stopáž a Vina Diesela, jehož herecký projev je bez řečí o rodině ještě o nějaký ten kousek ubožejší a vznikne Vám naprosto tragická podívaná, u níž budete nesčetněkrát koukat na ciferník hodinek. Nicméně abych snímek Bloodshot jen nehanil musím uznat, že vizuální stránka je zde (občas) vážně povedená. Až na tento detail se ale jedná o zcela nudnou podívanou, kterou s klidným svědomím můžete vynechat. Nemá totiž žádnou přidanou hodnotu, kvůli které by stál za váš čas. „Vengeance is what makes a man like you exceptional.“ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vylepšený univerzální voják v akci! Příběhově nic nového, jako oddechovka dostačující. Líbil se mi vizuál, i když chápu, že nepřirozené barvičky mohly leckomu vadit. Já je beru jako snahu přiblížit se comicsové předloze. A pokud jsme u comicsů, tak akční fantastické příběhy většinou nestojí na hlubokých intelektuálních úvahách, ale na jednoduché dějové linii. Za vyzdvižení stojí rozhodně dvě akční scény - v tunelu a ve výtahu. Diesel se do podobných příběhů hodí, navíc zde je po smrti, tudíž netřeba vyjadřovat emoce, důležitá je kamenná držka a řítit se vpřed. Připomenutí osmdesátkových akčňáků jsem tímto přivítal. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z příslušníků ozbrojených složek, který je po smrti oživen, vylepšen a poslán na misi. A samozřejmě se vzdor všem pojistkám začne rozpomínat na minulost. Tady je to sice malinko zamotanější, ale vzhledem k cílovce zase ne moc. Jinak se jedná o klasické béčko postavené na akci, která sice není technicky bůhvíjaká, ale je jí dost a nenudí. Herecky je to také oukej a i když to asi nebude žádný Dieselův restart, tady si to sympaticky odvrčel. Bohužel i v tomto případě platí, že ve studiech sedí jelita, co se bojí erka jako čert kříže. S nějakou tou krvavou sprškou navíc bych hodnotil i výš. 65% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vzkříšení Univerzálního vojáka pro nové tisíciletí tak úplně nevyšlo. Na sobotní dopoledne k vaření je to ale docela fajn podívaná. Pan Diesel se snaží seč může, konečně ho vidíme v trochu jiné poloze (než v sedě v autě), ale vybral si mizerný scénář k realizaci. Nápad je fajn ale to tuctové zpracování se zásadním zvratem vykecaným v trailerech není úplně šťastná volba. Tak třeba příště. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Budu upřímný, vůbec nevím, jak se k tomu postavit. Rozhodně se nejedná o takovou srágoru, jak se mi snaží svět namluvit. Rozhodně ale chápu proč má film daleko k červeným číslům. Když to vezmu pěkně popořadě začnu příběhem, ten asi ani nemohl nabídnout nic šokujícího. Na druhou stranu vyprsit se s něčím navíc rozhodně šlo. Co se týká akčních scén, honiček a triků vcelku to jde. Oči rozhodně nepláčou. Průser je ale ze zvukem. Myšleno, když postavy začnou mluvit. Fuu to je velká bída a řekl bych, že právě naprosto rutinní scénář film potápí nejvíc. To uši na takhle velký biják naopak krvácí. Vin mi v roli magora jdoucím za pomstou vůbec nevadí. Naopak. Věřím mu sílu a odhodlání. No a kočka po jeho boku je fajn ozdoba. Jenže kde je sakra pořádný záporák? Ti dva klauni? Profesor? Ale no tak... Hodilo by se říct, že Bloodshot zůstal někde na půl cesty mezi áčkovou produkcí, ale béčkovým téměř vším ostatním. Já jsem někde na půl cesty mezi 3mi a 4mi hvězdami. Tentokrát si zvolím silnější tři a 65 procent. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Bloodshot je smrtelně zraněný voják, kterého zachránila tajná organizace Project Rising Spirit, která mu vymyla mozek a do krevního oběhu nainstalovala nanoboty, kteří mu dávají nespočet schopností. Bloodshot může měnit podobu svého těla v kohokoliv. Pomocí nanobotů se může vyléčit z jakéhokoliv zranění, a to i fatálního, ovládá všechny zbraně a bojovou techniku, může se napojit na jakoukoliv elektrotechniku a satelitní sítě. (Ratemus)
  • Kvůli epidemii koronaviru a zákazu akcí s účastí vyšší než 100 osob byla zrušena premiéra filmu v ČR, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama