Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Galerie (51)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama