Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Recenze (315)

verbal 

všechny recenze uživatele

Hloupí přýběch, nezajýmavé postavi, povrchňý, nuuuuda, přývjes mi prozraďyl, o čem to bude buuuu“. Jen pár ilustračních názorů místního míšního trustu, co vždy tak rychle až zběsile pětkuje hamletovsky sofistikovanou, filosoficky dokonale podkreslenou, dějově převrstvenou, neoddiskutovatelně sysluplnou, ani trochu kýčovitou a až anticky tragickou sérii o tom, jak pan Nafta s partičkou čmoudů furt dokola rozjebává předražená auta. Za mě naprosto neškodná, ničím neurážející, slušně odsejpající a přiměřeně zábavná průměrná scifi kokotinka s lacinými efekty, na kterou se ale v případě nouze podívám znovu mnohem raději než třeba na ten Naftův přiblblý šroťák nebo na to, jak partička oelásťakovaných buzen pateticky chcípá na Tetanus. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě by měli autoři "poděkovat" studiu za to, že se v rámci propagace rozhodlo vykecat i to málo zajímavé, co se ve filmu stane. K čemu je pak scenáristická snaha o nějakou hravější expozici, když všechno divák před zhlédnutím dávno ví. Druhým problémem je hlavní hrdina. Bloodshot je v jádru klasické devadesátkové béčko, jenže tehdy podobné kousky táhli v akci zajímaví borci (co bychom tady dali za někoho, kdo umí Van Dammeovu roznožku nebo Seagalovo sebejisté lámání rukou). Bohužel Diesel nabízí akorát nahoněné svaly, zarputilý výraz a tílko, které tahá už od prvního dílu Rychle a zběsile. S někým v akci schopným by z toho mohla být fajn ozvěna akčních dob minulých. Takhle Bloodshot nemá nic. 50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplěn špatný, akčně digitální scény měli docela úroveň, ale jak se do toho podle očekávání někde od půlky zapojila ta rajda, začalo to bejt dementní i na mě, ale ty tři s odřenýma ouškama tomu prásknu. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V žánri "Dieselove blbosti pre 15-ročných chlapcov" je to vlastne celkom v pohode, zo začiatku klišé, potom sa to zaujímavo zvrtne (najlepšie je nevidieť žiadne trailery) a je tam dosť solídne natočenej akcie. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Fajn výplach. Jen škoda, že prkno Diesel se projevuje na maximum. Jak už tu párkrát padlo - kdo viděl trailer, bude ochuzen i o těch pár slušných zvratů... a to je fakt škoda. Vedlejší postavy relativně fungují, akce se snaží maskovat nižší budget a celkově to má sympatickou snahu vykřesat z této céčkové komiksové postavy koukatelnou zábavu. A víte vy co? Mě to vlastně nijak neurazilo! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, co bych o Bloodshot řekl. Vin Diesel má evidentně snahu natočit něco nového, asi aby se mu jeho série rozšířily zase o něco nového. A vlastně je to stejný jako s Riddickem. V tomto případě sice komiksový základ, fakticky ale těžká nuda, která je občas vypěněná akcí, která pohybově vypadá dobře, ale sestříhaně nevidíte vůbec nic. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Viděli jste trailer? Viděli jste všechno. V Bloodshotovi není nic navíc a i to málo, co nabízí stojí celkem za prd. Diesel se vcelku snaží, jenže hraje hlavního hrdinu v comicsovce se zoufale průhledným příběhem, nezajímavými postavami a nenápaditými akčními scénami. Vypadá to jako trošku dražší pilot nějakého béčkového seriálu, kterému dost chybí nadhled, nápady, energie a vlastně cokoliv, kvůli čemu by stál za pozornost. Diesel zase šlápnul vedle, ale na rozdíl třeba od podobně mizerného Posledního lovce čarodějnic tady ani nevidím nic, co by mělo potenciál být pod jiným režisérským dohledem zajímavé. Zbytečný film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║Tržby USA $12,561,824║Tržby Celosvetovo $39,861,118▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,725,870║ Tržby za predaj DVD v USA $7,040,206║ Ďalšia tuctová akčná bejkovina s Dieselom, nič nové, už sme tu mali niekoľko krát podobné hrdinské eskapády. Ako nenáročná akčná výplachovka fajn, neurazí, Eiza González je šmrnc, no a rutinná réžia nedá nič na vrch. /55%/ ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Trailerová kampaň vykecala jak ty nejlákavější momenty, tak i hlavní příběhový zvrat, který nastane zhruba v půlce. Do té doby se jedná o naprosto tuctový akčňák, v němž máte dost času na odškrtávání žánrových klišé; druhá polovina se pak snaží nabídnout něco víc, jenže moc se jí to přece jen nedaří. Záporák Guye Pearce je smutně necharismatický, Eiza González nic hrát nemusí a spoléhá se na fyzické přednosti, no a Diesel si holt jede svou rutinu. Jako zneužívaný voják, jemuž je do značné míry odňato vlastní vědomí, by nám v trumpovské éře mohl něco říct, ale na to se tu nehraje. Tohle je úplně jednoduchá, prostinká, banální akce, která sotva uspokojí jen fandy zaměnitelných digitálních efektů a ve slow motionu padajících nábojnic. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VAŠE TĚLO BYLO DAROVÁNO ARMÁDOU USA...“ /// Program Bloodshot je pro komiksový filmy stejně dobrej, jako kterejkoliv jinej program. Prostě druhá šance a vznik Terminátořího Robocopa… Komu se stejskalo po pořádným béčku, tak nakonec zjistí, že se mu bude stejskat dál. Přitom se zdá, že všechno musí kurva fungovat! Poctivá ruční práce s ksichtem Vin Disela… ale to je asi tak všechno. Pak zjistím, že vlastně není komu fandit, protože i kdyby mu do ksichtu chrstli vařící olej… no prostě nuda, která postupně baví míň a míň… Nakonec si myslím, že filmu prospěl koronavirus… (jakože šel brzo na VOD). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksy od vydavatelství Valiant Comics, který mají na svědomí Kevin VanHook, Don Perlin a Bob Layton, neznám. 2.) Nebojím se přijít o ruku. Dostanu totiž lepší... 3.) Thx za titule „vasabi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vitajte pri ďalšej Dieselovej jednotke... ktorá sa nikdy nedočká dvojky. Až prekvapivo solídna akčná jednohubka. V rámci žánru vôbec nie zlý film. Má slušné a početné (hoci neobjavné) akčné scény, možno až prekvapivo vysoký počet trikových pasáží (ktoré sú však kvalitné, takže neudierajú do očí) a WTF tanec na jatkách. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Urcite to neni zas tak tragicky. Proste jednoduchy akcni becko, ktery vypada prekvapive lip nez v ukazkach. Vin tu hraje svyho klasickyho bouchace, kterej reze vsechny okolo a diky vylepsenim je ta akce mistama na becko radne velkolepa. Zaporaci nejsou buhvijaky, ale opet nic, co by cloveka nasralo. Skoda, ze Diesel aspon sem tam neutrousi nejakou hlasku a bere se to celou dobu desne vazne, navic po fajnovy vojensky akci v uvodu chvilku trva, nez se to rozjede. Proste film, na kterej si za tejden nikdo nevzpomene, ale na jedno skouknuti naprosto v pohode. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně marné, i když si myslím, že trocha odlehčení by tomu prospěla. A možná trochu jiná póza Vina Diesela. Jeho neporazitelný temný a zachmuřený drsňák byl zastaralý už v Riddickovi. A jeho hlas... Jak když člověk trhá jeany zařízlé až v krku... Přestože má být zamilovaný, poté raněný a pak má zlomené srdce, tak mu to tak nějak nedokážu věřit a pořád to vypadá stejně a on převaluje v krku mrmel... Hlavní zaporák super, jen jsem nechápal, proč se všech nepřátel zbavuje tak zbytečně složitě. Ale jinak naprosto dokonalý vlk v beránčím rouše. Co mě opravdu potěšilo je, že se vyhnuli nějaké romantické lince s další ženskou ve filmu, která ho zachrání. Celkově neurazí, nijak extra nenadchne, ale koukat se dá... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nabušená hi-tech akce s vysypaným Vin Dieselem, kterej pobije třičtvrtě osazenstva a dokáže si přes nanoboty v žilách složit kromě ksichtu i gatě. Chvilkama sice akci trochu podkopával takovej chcíplej soundtrack, ale závěrečný vyřízení účtů bylo správně pompezní a spravilo chuť na jedničku, respektive na slabší 4. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vzkříšení Univerzálního vojáka pro nové tisíciletí tak úplně nevyšlo. Na sobotní dopoledne k vaření je to ale docela fajn podívaná. Pan Diesel se snaží seč může, konečně ho vidíme v trochu jiné poloze (než v sedě v autě), ale vybral si mizerný scénář k realizaci. Nápad je fajn ale to tuctové zpracování se zásadním zvratem vykecaným v trailerech není úplně šťastná volba. Tak třeba příště. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

S každým dalším nezběsilým filmem je pro mě překvapením, jak moc diváky vlastně Vin Diesel mimo volant nezajímá. Do velké míry je to pochopitelně způsobeno tím, že se objevuje v projektech, které z ukázek nijak extra neoslní, v těch horších případech vyloženě rozčilují (XxX, Poslední lovec čarodějnic..vyberte si). Což je pochopitelně i způsobeno tím, že v něm filmoví producenti (resp. pohlaváři studií, protože i on sám je producent) nevidí hvězdu a kasovní jistotu( dle mnohých i mne oprávněně), takže se patrně s jeho vysněným a jistě předraženým Hannibalem můžeme natrvalo rozloučit. Bloodshot je ultimátně hloupý film. Strašně hloupý. Těží z komiksové vlny (ač je to ve výsledku šumák) a dostupnosti počítačových efektů. A tady je skutečně poznat, že tvůrci šli za těmi nejlevnějšími lidmi v oboru. Nicméně, ač zdůrazňuji jak je film hrozně hloupý, absolutně ničím nepřekvapí a recykluje herce, jež tradičně hrají v samých béčkách, mi těch 90 min kupodivu uteklo docela rychle, nenudil jsem se a místy dokonce bavil. Spíše to ale bylo momentální náladou než nějakou propracovaností četných akčních scén. Jen by mě čistě námětově zajímal potencionální sequel, jež (nejen kvůli koronaviru) nikdy nevznikne. Nudnější a línější námět než replikování stejných scén totiž asi vymyslet nešlo. PS : Produkoval mimo jiné Matthew Vaughn (není to poznat) a můj oblíbenec Jeff Wadlow (pokud měl na film větší vliv i jako scénárista, tak asi už i já přiznám, že to bude fušer) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Prvních asi 45 minut jsem si docela užíval, protože mě pobavil jeden docela mazaný nápad, který... Který, jak se později ukázalo, ale zůstal jediným pořádným nápadem celého filmu. Dokázal bych si představit, že se z Bloodshota stane něco jako nové Equillibrium, ale to by potřeboval lepší scénář, jenž by se nejprve nevysmál filmovým klišé a pak k nim sám nesklouzl, a také jiného (záměrně nepíšu lepšího) herce, a ne profláklého Vina Diesela, který je tu zase Vinem Dieselem včetně bílého nátělníku, jen proslovy o rodině nahradil proslovy o vracení se domů. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem teda ani náhodou nečekal, že by Bloodshot mohl mít tak parádní akci. Ta poslední s výtahem je dokonce tak cheesy, že bych neměl problém s tím, pouštět si ji pravidelně znova. Tak trochu mix marvelovek, GI Joe, a i nedávnýho Old Guard, s tím, že když se ve filmu mluví, tak je to sice úplná tragédie, ale jak říkám: tohle je hlavně o akčních scénách. Ušlo to. [HBO GO] ()

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama