Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (315)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║Tržby USA $12,561,824║Tržby Celosvetovo $39,861,118▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,725,870║ Tržby za predaj DVD v USA $7,040,206║ Ďalšia tuctová akčná bejkovina s Dieselom, nič nové, už sme tu mali niekoľko krát podobné hrdinské eskapády. Ako nenáročná akčná výplachovka fajn, neurazí, Eiza González je šmrnc, no a rutinná réžia nedá nič na vrch. /55%/ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Bloodshot je na první pohled béčková záležitost do morku kostí, která v podstatě nenabízí příběhově nic inovativního, jen to celé obaluje do přehršle digitálních (a místy až příliš nepřirozených) efektů, kterými podobné filmy před přelomem tisíciletí nedisponovaly. Měl jsem celkem velký problém s obsazením: Vin Diesel je sice hora svalů, nicméně i tak nebudí respekt jako třeba T-Rock nebo starší Sly a Arnie. Eiza Gonzáles měla funkci pouze jako prkenná okrasa filmu a nejvíce mi tam pil krev přehrávající a neskutečně otravný Lamorne Morris. Snad jen Guy Pearce mi přišel ve své roli v pohodě, a jsem rád, že tvůrci jakž takž osvětlili trapný "Psycho-Killer-taneček" Tobyho Kebbella. Je sice fakt, že scéna ze zaprášeného tunelu měla slušnou atmosféru, nicméně závěrečná bitka byla až příliš laciná a umělá. Lepší dvě hvězdy! P.S. Pár minut před koncem v kině vypadl obraz a byl slyšet pouze zvuk, ale i tak jsem měl dojem, že si u toho klišé závěru vystačím jen s tím audiem. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem chtěla vidět v kině. Proto mi udělalo radost, že je dostupný i jinak. Bohužel měl premiéru v době, kdy se ještě někde hrálo a někdo už nehrálo. Takže dík za to, studio. Ale...jo, film má dál hodně ale. Celá ta myšlenka je super. V době vzniku předlohy se to perfektně hodilo do situace světa. Ale teď místo trochu haprovalo. Umřeš a oni tě vrátí zpátky jako supervojáka. Nikdo tě nemůže zranit, nikdo tě nezabije. Přeci jenom už mrtvý jsi. Co mě ale po přečtení obsahu předlohy zarazilo bylo to, že jsem nepochopila, kde ve skutečnosti Ray umřel. Ale to bych už spoilerovala druhou polovinu filmu, která byla dokonalá. S příchodem Lamorne Morrise, film chytil úplně jinou dynamiku. Mám ho moc ráda, je to vtipnej chlápek a jediný důvod, proč jsem s New Girl neskončila podstatně dřív. A když vám dojde, jak to je doopravdy, začne teprve pořádná zábava. První hodina je totiž fakt děsná. Což nedávám za chybu scénáři, ale hlavní postavě. Vin Diesel ten film potopil. Překvapivě ho v druhé polovině vytáhnul z bažiny. Ale abych pořád nekritizovala. Třeba ta scéna s střelením do obličeje v tunelu super. Ať žijí moderní technologie! (A plus, že se to neopakovalo v každé scéně, kde se střílelo. Jako u posledního Terminátora. Napoprvé to složení bylo fajn, ale potřetí...počtvrté...ek. To tady naštěstí nenastalo.) Jenže potom jsem přestala chápat motivace postav. Lusk, začne přemyslet jinak, když do té doby ani nebylo naznačeno. Pohledem, gestem, nijak. Prostě řekne jednu větu a diváku přeber si to? Ne, to je prostě špatně, když o minulosti postavy nic nevíte. A potom překvapivě, ta postava, která hned na začátku působila, že právě ta, by to mohla udělat, ta to neudělá? Takhle za mě ne. To není "výroba překvapení". Nemám moc ráda Vina Diesela, nebudu lhát. Podobných herců jako on je spousta. A zároveň mnohem lepších. Nejde o mojí nelásku k oholené hlavě, ale když tam nic nemáte, musíte diváka nalákat na něco jiného. A tím nemyslím svaly, ale výraz v tváři. Škoda, že první hodinu měl stále stejný (a stejný jako v x filmech zpátky) a zlepšilo se to až v druhé polovině. Upřímně? Skoro mi přišlo, že sleduju film od dvou režisérů. První půlka jeden, druhá půlka druhý. A jo, moje televize není největší, takže bych asi "dojmem z kina" byla o trochu víc ohromená a třeba dala i o hvězdu víc. Ale to se už nedozvíme... (A podle komentářů ostaních se mi opět potvrdilo, že je dobře, že už ani nekoukám na trailery a o filmech si nic nezjišťuju, asi bych přišla i o tu hlavní věc filmu. A to o překvapení druhé poloviny. Protože já trailer viděla až po shlédnutí filmu a dobře jsem udělala. Oni tam dali všechno! Úplně stejně jako třeba v Poslední krvy.) ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Dieselovy urputné snahy o rozjetí další frančízy už jsou vážně tragikomické. Bloodshot sice není žádná monumentální katastrofa, ale nenabízí absolutně NIC, kvůli čemu by měl mít v kinech výrazný úspěch. Zápletka má jistý potenciál, ale ne v tomhle zpracování. Na dobré cyberpunkové sci-fi je to tupé, povrchní a předvídatelné, na cool akčňák tomu zase chybí vlastní styl a koule (a nemusí to nutně být eRko, plnotučná podívaná není jen o brutálním násilí a nadávkách). Diesel hraje pořád stejně (když se objeví v bílém tílku, připadal jsem si jak v dalším spin-offu Rychle a zběsile) a sem se jeho (už notně okoukaná) image nijak extra nehodí. Akce je kvůli špatnému (strašně rychlému) střihu často nepřehledná, navíc jí chybí pořádné nápady (k nimž látka vyloženě vybízí) a digiefekty jsou někdy až mizerné (finále je už v podstatě klasický digibordel). Typické spotřební zboží, které brzy zaslouženě zapadne. 45 % ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem snad neviděl zdařilé filmové zpracování komiksu. Je to složené z nesoudržných akčních sekvencí. Taková směs f Robocopa, Matrix a Kapitán Amerika. Koukám že film v hodnocení balancuje mezi dobrý a špatný. Je to druh filmu , který stojí za to sledovat když jste zvědaví nebo uzavření doma delší dobu jako nyní při světové pandemii viru Covid 19. Pro mě jen trochu dívatelná první třetina tohoto akčního blockbusteru. Plné únavných klišé a karikatur. Bez filmového šmrncu. , Bloodshot neposkytne nic, co by vybočovalo z davu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)
  • Bloodshot je smrtelně zraněný voják, kterého zachránila tajná organizace Project Rising Spirit, která mu vymyla mozek a do krevního oběhu nainstalovala nanoboty, kteří mu dávají nespočet schopností. Bloodshot může měnit podobu svého těla v kohokoliv. Pomocí nanobotů se může vyléčit z jakéhokoliv zranění, a to i fatálního, ovládá všechny zbraně a bojovou techniku, může se napojit na jakoukoliv elektrotechniku a satelitní sítě. (Ratemus)
  • Kvůli epidemii koronaviru a zákazu akcí s účastí vyšší než 100 osob byla zrušena premiéra filmu v ČR, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama