Reklama

Reklama

Já jsem vrah - Série 2 (2020) (série)


V jejích rukách (S02E01)

(epizoda)
  • Velká Británie In Her Hands
Velká Británie, 2020, 47 min

Hudba:

Tom Howe

Hrají:

Lindsay Haugen

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednou z mála žen vražedkyň je Lindsay Haugen, která tvrdí, že svého přítele trpícího depresemi v roce 2015 uškrtila ze soucitu. (Netflix)

Recenze (8)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne slabšia epizóda, ktorá sa rozbehla až v druhej v polici, keď nastal menší zlom v príbehu. Podľa hodnotení však verím, že ďalšie časti môžu stáť za to, a tak im dám určite šancu. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Rodiče jsou možná blázni, ale nejsou koneckonců mnohem šťastnější než všichni ti po krk nasraní pozůstalí, kteří do konce svých životů nebudou svůj život žít, ale jen se utápět v nenávisti? Odpuštění má svůj smysl a tenhle díl to krásně ukazuje. ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Kecy o odpuštění vrahovi svého dítěte jsou jen maskováním vlastního pocuchaného a náboženstvím vymytého nitra.Zde se evidentně vlastní matka nechala zmanipulovat fanaticky smýšlejícím otčímem,že všechno zlé je k něčemu dobré.Typicky zvrácené řeči křesťanství.Kdyby její mysl zůstala čistá,nemohla by nikdy s největší vřelostí objímat vraha svého dítětě.Zvedal se mi u těch záběrů žaludek.Nevím jestli uživatel pode mnou má děti,ale já bych stoprocentně volil nenávist před odpuštěním,i za cenu celoživotního nasrání.Odpuštění je v tomhle případě k hovnu. ()

Vyrida

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odšpuntování druhé série nám začalo historicky prvním ženským příběhem, který sice nemá tak brutální průběh jako činy z první série, ale i tak končí vraždou mladého člověka. Co se týče vyšetřování a předložených důkazů, tak na mě tento díl působí dosti chudě. Pokud však budeme vycházet z toho, že i pitva potvrdila výpověď pachatelky ( o té se celý čas nikdo v dokumentu nezmíní ), tak mi přijde její její verze pravděpodobnější. Zavražděný Robert Mass byl totiž kus chlapáka a pochybuji, že kdyby nechtěl umřít, tak s Lindsay alespoň chvíli nezápasí o svůj holý život. Každopádně tyhle myšlenky vás nenapadnou jen tak ze dne na den. Je to dlouhodobý psychický proces a bylo by na místě kdyby se k tomu vyjádřili i další lidé kteří oběť osobně znali. Možná bychom se více dopátrali k pravdě a nemuseli tolik času poslouchat rodiče zavražděného mladíka, kteří působili místy rušivým dojmem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama