Reklama

Reklama

1 proti všem

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Nová, interaktivní a zábavná show s názvem „1 proti všem“. Show, která nemá v televizním světě konkurenci. Ve středoevropské premiéře ji čeští diváci uvidí jen na Primě, poprvé už v sobotu 1. září ve 20.15. V živém vysílání se hraje až o 15 milionů korun a platí jediné – velká zábava, při které může vyhrát opravdu každý! Tipují se totiž odpovědi na neuvěřitelné experimenty a úkoly, na které se nedá najít správná odpověď ani na internetu, ani vyčíst v encyklopediích. Stačí jediné: mít chytrý telefon, stáhnout si aplikaci a pustit se do tipování v této unikátní show. Žádný tip v neuvěřitelných soutěžních experimentech není špatně a vyhrát může každý, kdo si tipne alespoň jednou během vysílání pořadu. Vůbec poprvé v historii v tomto formátu se na obrazovce setkají dvě moderátorská esa Libor Bouček a Leoš Mareš.
Připravené jsou neuvěřitelné úkoly a otázky, jejichž odpovědi nenajdete ani na internetu, ani v encyklopediích a knížkách. Kolik nafukovací balónků vynese do vzduchu malou holčičku? Kolik dětí utáhne letadlo? Kolik kuželů zůstane stát, když mezi nimi prokličkuje prasátko? To jsou jen některé ze soutěžních úkolů, které diváci uvidí přímo na obrazovce. Každá otázka je experiment a správnou odpověď odhalíme hned po tipování v přímém přenosu, na vlastní oči. Tipuje jeden soutěžící ve studiu proti milionům českých diváků. Kdo s koho? Kdo získá miliony korun? Každý díl show má sedm soutěžních kol, v každém tipuje správnou odpověď na soutěžní experiment vždy jeden soutěžící ve studiu proti divákům u obrazovek – tedy proti všem, proti milionům českých diváků. Zvrat může přijít každou chvíli a vyhrává ten, kdo je nejblíž správné odpovědi. Bude to soutěžící ve studiu, nebo průměr tipů diváků u obrazovek? Soutěžící ve studiu má tři nápovědy: svou rodinu, která je s ním v živém přenosu ve studiu, dvě VIP tváře a diváky ze svého kraje, odkud přijel. Vyhrát může každý. (TV Prima)

(více)

Recenze (30)

castor 

všechny recenze uživatele

Hádání od oka, víc o štěstí než o vědomostech nebo schopnostech. Asi tak se to dá celé shrnout, přičemž pojem soutěž vnímám krapet jinak. Naštěstí je to (s ohledem na jiné televizní formáty) poměrně krátké a naštěstí to má Mareše s Boučkem. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

1) Podobných "soutěží" se neúčastním (nevěřím, že ty peníze někdo skutečně získá). 2) Ráda bych viděla sms-statistiku, konkrétně počet zapojených lidí, protože mám pocit, že do měsíce to hlavní vysílací čas neuvidí ani z vlaku. 3) Endží.xD ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Zazvonil zvonec a soutěžním ideálům je konec. A tak nám tuhle švédskou trojku na sobotní večer předčasně stopli. Proč předčasně? Inu, mohlo se ještě tolik stát. Vždyť fakír, co chodí po vejcích, byl vejška. Králík, co skáče přes překážky, byl mega. Ale hádanku typu - už je nikdo nikde nechce, ale pořád otravují, co je to? Bouček a Mareš. Tak ta nezazněla. Ke vší škodě byl by to jediný zábavný moment za uplynulé tři soboty. Dával jsem jim týden, maximálně dva. Ale snaživá felace asistentky Angie na čas dokázala soutěži prodloužit životnost. To snad zase ten Kazma spískal, zařídil, aby diváků byla před sobotními obrazovkami tv Prima jen hrstka. A povedlo se. V natáčení dalších šílených kousků z dílny inteligentní dvojice B&M se už nepokračuje. Ovšem zbylé tři díly budou likvidovat neurony až do října, pokud se nestane zázrak a Angie se nenapije balené vody, na kterou kdysi dělala reklamu, a jednoduše polkne třítýdenní nálož chrchlající v ústech před národem. Mobil se staženou aplikací téhle prudce debilní hry na odhad rovnou zahoďte. 0/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že tato „show“ končí. Nic extra to tedy nebylo a spíš si tvůrci uvědomili, že se jim angažování dvou nejdražších moderátorů absolutně nevyplatilo. Oni si namastili kapsy (nechápu, za co berou takové prachy), diváci se nudili a pár lidí snad vyhrálo nějaké ty peníze (a to ještě možná). Nějak mi tento pořad chybět nebude… ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

Další nudná zhovadilost u které si lidi myslí že fakt něco vyhrajou. Výhry jsou už předem domluvené a většinou jsou to známí od štábu,producentů či režisérů co vyhrají. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Libora Boučka mám velmi rád, více než jako moderátora spíš jako dabéra (Chris Evans v MCU!) Mareš je sice mediální šašek, přesto v něm shledávám také dost sympatií. A právě proto jsem nemohl už v PRVNÍM díle pochopit, čemu se to zas upsali. Ta jedna hvězda je snad jen za to, že jsem je viděl poprvé spolupracovat. Není divu, že se odvysílaly asi jen tři části. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Mám tři možnosti: nesázet, nebo trávit minutu vsazením u Sazky a podobných společností, nebo trávit dvě hodiny vsazením u Primy. Volím první. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Blbý je, že je to všechno jenom o štěstí, žádný vědomosti, nic takovýho není potřeba. Jinak to zase taková hrůza není, i když teda nevím, proč tam vytáhli nějakou Angeé (jinak jménem Klára - asi chce být jenom zajímavá), protože je na ní poznat, že prostě není moderátorka. Díru do světa to určitě neudělá, měli jsme lepší soutěže. ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit po prvním pokusu zaujmout něčím novým. Některé otázky mi přišly zvláštní a některé celkem povedené a občas jsem i byla hodně zvědavá jaký je výsledek. Takhle po prvním dílu bych tomu dala šanci. Dvojka moderátorů mi ale moc nesedla. Nemám tyhle 2 lidi zrovna v oblibě. Uvidíme dál. Prozatím bez hodnocení (ale řekněme že 3 hvězdy) ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Zatím to vypadá docela dobře, oproti jiným počinům této, ale i dalších televizí, uvidíme co se z toho vyvine. Líbí se mi ten nápad, ale mrzí mě, že je opravdu velmi malá pravděpodobnost výhry. Nebo alespoň toho, že se trefíte. :D ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Lepší než jsem čekal, dokonce jsem to dokoukal do konce ( 2.díl) protože ty úkoly celkem zaujaly i přes to "světové" moderování těch dvou profíků, ale dám maximálně jednu hvězdu, protože když jsem viděl, že ta sympaťanda porazila "všechny" a ve všech soutěžích a pak ji teprve čekalo finální discplína, v které se rozhodovalo, zda si odnese byť jen korunu nebo diváci vyhrají nulu, tak to mne dorazilo. Irituje mne, že Prima nemá koule na to, dát vítězi prachy když všechny porazí ve všem, tak finále není o tom, aby se rozhodlo o vítězi , ale aby Prima nemusela nikomu platit ani korunu na výhrách. To je ubohý a srabácký. ()

lukano 

všechny recenze uživatele

Bylo už spousta lepších soutěžních pořadů. Nevím tedy, proč vznikl tento. Jinak v dalších dílech se přece jenom zlepšili. V prvním dílu mě připadaly soutěžní prvky trapné, jako kdyby to navrhovaly malé děcka. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

40% - Moc nechápu ty hejtery, kteří se tu rozčilují, že to není žádná soutěž, protože nejsou nutné znalosti, ale tipovačka. Asi by si měli najít, co slovo soutěž znamená. To, po čem vzdychají, je soutěž vědomostní, "1 proti všem" je soutěž tipovací. Kdysi dávno dávali v televizi pořad "Hra pre šiesty zmysel", který byl postaven na podobném principu, byť samozřejmě značně střízlivěji pojatý. Stejně tak nechápu nevraživost vůči moderování Leoše Mareše nebo Libora Boučka. Ač nepatřím do jejich fanklubu, nepřijde mi, že by jejich moderování bylo nějak závratně strašné. Myslím, že oba pánové jsou obstojnými moderátory a např. Leoš Mareš rozhodně není tak hloupý, jak si někteří myslí. Zrušení pořadu je podle mě ukvapené. Sice mi to, že pořad po pár dílech skončí, nijak zvlášť nevadí, aplikaci jsem si nestahoval, ale rád jsem se na něj podíval a zkoušel si tipovat doma. Dokonce bych řekl, že dopadl lépe než "Kde domov můj speciál". ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Další jistá pecka, která se komerční televizi nepodařila. Na současných soutěžích mě hodně mrzí, že soutěžící nepoužívají mozek ani své tělo. Zkrátka se jen hádá. Zlatej milionář. ()

Reklama

Reklama