Reklama

Reklama

Rak Lon Jai Nai Klaeng Joob

(seriál)
  • Thajsko รักล้นใจนายแกล้งจุ๊บ (více)

Epizody(20)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že tahle verze má v sobě víc reálna, vztahy mezi postavami jsou skutečné, plastické a snad i komplexní. Už nemáme jen hloupou holku, co dolejzá za sexy chytroušem, co se na ni ani nepodívá a je na ni jen zlý. Máme tu dívčinu, co je sice natvrdlá, ale má sebeúctu. Máme tu chlapce, co je si z dívčiny střílí, ale má ji opravdu rád a dokáže to dát najevo. Zhruba do dvou třetin to bylo bezchybné, ale pak se to začalo nějak moc táhnout, a proto musím snížit hodnocení a nemohu dát plný počet. Také to ke konci bylo trochu moc velký drámo. Hlavně v posledních třech dílech (padání z kola, velká gesta). Ale jinak je to ta nejlepší verze Itazura na kiss, která byla natočena. A to především díky vztahům nejen mezi hlavními představiteli, ale vztahy mezi všemi. Každý se ke každému nějak choval, nebylo to černobílé, ani strojené. Rozhodně mohu doporučit a těším se na druhou sérii. Přeloženo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

A môžem asi povedať, že mám za sebou všetky druhy Itazura na kiss aké existujú. Táto verzia je veľmi príjemná, a medzi hlavnými postavami je neuveriteľná chémia. Môže to byť hlavne preto, lebo v Thajsku tvoria páry na viac seriálov/filmov. Takýto pár sa nazýva Love-team a počas jeho fungovania si musia dať herci veľký pozor aby sa na povrch nedostal ich skutočný ľúbostný život. Mike a Aom spolu hrali už v iných seriáloch, preto je ich chémia výborná. a priznám sa, že v tejto verzii mi bol "the second lead" sympatickejší než v ostatných.....75% ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Tak tahle verze mě hodně baví ! Samozřejmě to nemá na Korejskou Playful Kiss (vtipem) , ale hl. hrdina tady není tak chladný jako v ostatních verzích a příběh je odehrávaný taky trochu s rozdílem a je to bráno více romanticky nebo teda Mike D. Angelo umí krásné zamilované pohledy . Je prostě neodolatelnej !!! ()

Reklama

Reklama