Reklama

Reklama

Kung fu knedlík

  • Čína Kung Food (více)
Animovaný / Rodinný / Akční
Čína, 2018, 99 min

Režie:

Sun Haipeng

Hrají:

Zhengjian Guo

Obsahy(1)

Super Bao sní o tom, že se stane velkým hrdinou jako jeho předek, a aby mohl tento sen uskutečnit, rozhodne se připojit k protipirátské flotile námořnictva, která se chystá na misi. Nicméně, jako neznalý teenager s docela obyčejnými schopnostmi bojových umění, Super Bao zjistil, že nemá kvalifikaci k plavbě na palubě válečné lodi. Místo toho se musí nalodit na transportní loď zvanou Steamer a vyplout na moře. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (6)

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film... Ale naprosto příšerný. Lidé se snaží o originalitu (či v tomto případě originální pohádku pro děti), ale tohle byla hrůza hrůz. Dialogy byly otřesné, postavičky možná originální, příběh průměrný. Dávám tři hvězdice, jednu za dobře udělané postavičky, druhou za dobrou hudbu a třetí za ty roztomilé opičky (;D). Jednu strhávám za otřesné dialogy a nepovedenou originalitu a druhou strhávám za to, že tam zmizela jediná postava, která mě celkem zaujala, a to "sushimil". (Pozor, možný spoiler) Já vím, že na konci samého příběhu přežije, ale nenadchlo mě to. A ještě jeden dodatek: bylo zajímavé, že když jsem shlédla teprve začátek tohoto filmu a šla se kouknout, jestli to už někdo neohodnotil, jsem našla dva lidi, kteří to už ohodnotili jeden jednou hvězdicí a druhý odpadem. Opravdu zajímavé. Ani nezkoukli celý film. Film doporučuji jen polovičně. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Celkem roztomilá animace,jedlý postavičky byly fajn(jen hl.figurka měla charisma knedlíku).Úvodních 5 minut vypakovaní knedle z templu bylo i vtipných,ale pak už to šlo s humorem do Číny.Děj dejme tomu,ale dialogy tupější než v hraných kung-fu filmech.Při první projekci jsem usnul v půlce,při druhý asi ve 3/4. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Průměrná animace, otázka jak ztvárnit knedlík je vyřešená vcelku přijatelně. Já tyhle asijské pohádky nemusím, zvláště s názvy začínajícími "kung fu". Nemám už malé děti a tak ani nevím, jaká věková kategorie tyhle filmu sleduje a jsou pro ni zábavné. Potěšila mě snad jediná scéna ze začátku filmu, kdy zaútočí nepřátelská loď a objeví se mohutná chobotnice za zvuků ruského vojenského pochodu s mohutným sborem jako od Alexandrovců. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nevěřila jsem mu, přesto dostal šanci - a přesvědčil mě, že krajina poskládaná převážně nevážně z POTRAVIN (stejně jako její hrdinové) může být stejně kouzelná i zábavná jako kterákoli jiná, protože stejně jako ty ostatní vede do pohádky ... 3.5* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem na TV Seznam. Nedávno jsem by v polských horách na týdenním kurzu filmové animace a tato je profesionálně obdivuhodná. ()

Galerie (119)

Reklama

Reklama