Reklama

Reklama

Bang Gang (une histoire d'amour moderne)

  • Velká Británie Bang Gang (A Modern Love Story)
Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

Lekatariba 

všechny recenze uživatele

Jelikož je to režisérčin první snímek, buďme shovívaví. Upřímně jsem se u filmu bavila, i když ten námět není kdovíjaký; parta dospívajících Francouzů pořádá house party plné chlastu, drog a sexuálních orgií, do čehož je vpletená romantická linka. Jak už jsme u francouzských filmů zvyklí, opět je k vidění explicitní nahota. Některé záběry aspirují na umělecké a podle mého to nevyšlo zas tak zle. Jediné, co mi celou dobu vrtalo hlavou, bylo: "Kde sakra vyhrabali tak škaredé herce?!" ()

pipapa odpad!

všechny recenze uživatele

Eva Husson nám tady "geniálně" převrátila GANG-BANG na BANG-GANG a za to (by) měla získat všechna filmová ocenění včetně Oscara. Natočit totiž takovéhle téma v obrazech, kde není ale vůbec nic vidět, chce nejen notnou dávku drzosti a chorého sebevědomí, ale i stupidity. Obecně platí, že čím méně se kamera snaží být okem diváka, tím větší podvod na diváka to je. Budete-li sami procházet pokoji, kde probíhají sex-orgie, uvidíte všechno nebo leccos. Kamera Mattiase Troelstrupa prochází těmito pokoji tak sofistikovaně, pravděpodobně na pokyn paní režisérky, že nám nenabídne jediný konkrétní zajímavý obraz/záběr, pouze je nám dovoleno "nasávat" jakousi povrchní erotickou atmosféru. Eva Husson bud´ nemá odvahu, tak takovéhle věci nemá vůbec točit, nebo si plete umění s podvodem, nebo považuje diváka za blbce, kterého lze snadno ošálit a určitě se jí to v mnoha případech povedlo. Nahatý ošklivý kluk, skákající u bazénu a nahá dívka, která přejde letem přes kuchyni, nemohou žádný BANG-GANG zachránit. "Odvážná" scéna na samém konci filmu, kdy nahatá mládež běží noční ulicí, je spíše k smíchu a zbytečná, protože "trvá" asi jen půl vteřiny...Od této umělkyně (Evy Husson) raději co nejdál! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem odvážně natočený snímek, i když nikoli tak odvážný, jak by skutečně mohl být. Je to vlastně o tom, jak mladí chtějí šukat, což je také v podstatě to jediné, co dělají, když zrovna nechlastají nebo neberou drogy. Začínám mít pocit, že jsem asi nebyl mladý... Film je ale dobře natočený, což trochu zakrývá, že je to jen mírně jiná romance. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Partička teenagerů z francouzského městečka u moře se prostě nudí, tak začnou dělat kraviny - bang gangy. Přes určitý bulvární název to není žádná divočina, veškeré "explicitní" záběry jsou vystříleny v traileru a zbytek je tak decentně maskováno, že tenhle film je sotva z kategorie erotický, protože pomalým vyprávěním, snahou o atmosféru a náladu postav bych ho zařadil do kategorie psychologický ba sociální a nakonec romantický. Ikdyž nevěřím moc v existenci teenagerů pořádající párty s lajnama koksu a kupou nevázaného sexu ( a to jsem studoval vejšku!) tak mne ten film moc nevtáhl do děje. Tři hvězdy nakonec dám za tu romantickou happy endovou tečku. (Marilyn Lima, Lorenzo Lefèbvre nakonec spolu a šťastně monogamně do konce života) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama