Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ve svých třinácti letech přijde o matku, přijíždí utrápená Julie do městečka La Porte v Indianě, kde má žít se svou babičkou Karen. Stárnoucí hvězda koncertních pódií a stříbrného plátna však trpí ranou formou Alzheimerovy choroby, což ale nikdo kromě ní netuší. Zoufale se proto snaží s vnučkou sblížit a seznámit ji se svou minulostí dřív, než bude pozdě. Obě jsou ale příliš tvrdohlavé - i když každá svým vlastním způsobem - a neustále se hádají. Karen ovšem brzy objeví něco, co je obě spojuje: Juliin úžasný hlas. Hlas, který se velmi podobá tomu, jaký kdysi Karen sama mívala. Postačí ale odhalení Juliina pěveckého talentu k tomu, aby se babička s dívkou sblížila a stihla jí předat své "dědictví" včas? (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející předvídatelný film s dobrou kamerou. Pokud bych se chtěla cítit jako Sybila, tak tady mám dost vysokou pravděpodobnost, že se mi podaří vyvěštit tu správnou budoucnost. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Obyčejný rodinný film z řady těch slabších. Už začátek je hodně volný, pak to začne být lacině srdcervoucí a prvoplánovitě dojemné. Film, který jenom prosviští kolem a lehce na něj zapomenete. Není důvod si ho pamatovat. 2- ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Obyčejné tv drama o neobyčejných starostech. Stačí si přečít obsah filmu a všem bude jasné o co celý film půjde. Boužel žádnou přidanou hodnotu tady nevidím. Navíc mě ta hudební složka (nacvičování muzikálu) vůbec nebrala. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama