Reklama

Reklama

Aladinova nová dobrodružství

  • Francie Les Nouvelles Aventures d'Aladin (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Na Štědrý den Sam s nejlepším kamarádem Khalidem v kostýmu Santa Clause se rozhodnou využít atmosféry a krást v obchodním domě. Když je Sam obklopen skupinou dětí, které vyžadují pohádku, nezbývá mu než začít vyprávět. Vypráví pohádku o Aladinovi. Ovšem příběh, který děti uslyší, se ani vzdáleně nepodobá tomu, který znají z knížky... (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (13)

mira007 

všechny recenze uživatele

Santa Claus, který v obchodním domě vypráví dětem osobitý příběh Aladina - čekal jsem něco ve stylu Šeherezáda Zety Jones, ale není to tak svižné, sexy ani zábavné. Na to, že to je v žánru krejzy komedie, tak jsem se skoro nezasmál. Jedna hvězda za princeznu v podání Vanessy Guide, do které asi není těžké se zamilovat na první pohled. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No na francuzske pomery podpriemerna komedia,pri ktorej sa clovek obcas pousmeje,ale vo vacsine casu je humor trapny a aj nudny,aspon princezna bola kocka...:-) ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Není nic originálnějšího, než si vymyslet příběh, který se zároveň natočí. 😄 No, je to vlastně taková parodie na Aladina a kouzelnou lampu. 🤔 Jako je to blbost, ale účel splnila. Já se bavil. 😄 Některé scény jsou vážně ujeté. Poznámka: Takto by se dali natočit i jiné příběhy. No Sněhurka by byla zajímavá. 🤔😄 Soundtrack TOP! 👍 Poznámka: Po skončení filmu, následuje několik dalších scén. Hvězdiček 4 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutečná ptákovina. Pokud jsem nedávno chválil francouzské komedie za to, že jsou dobré, tak v tomhle případě přece jen dle mého skromného názoru šlápli trochu vedle. Toho vtipného je zde opravdu málo a to provázání pohádkově historického prostředí s moderním dle mého moc nefunguje. ()

Lubo.Ger 

všechny recenze uživatele

Pobavil som sa. Viac než pre deti to bola rozprávka pre dospelých, keďže sexuálnych aj teplých narážiek tam bolo viac než dosť, ale všetko s mierou a humorom. Oceňujem zmiešanie deja zo súčasnosti s rozprávkovým dejom, postavy v reále zo súčasnosti sú aj v rozprávke o Aladinovi. Príbeh vyrozprávaný ako rozprávka deťom v nákupnom centre na Vianoce, a deti s rozprávačom-prezlečenom za deda Mráza občas interaktívne reagujú a navrhujú riešenie v príbehu, ktorý rozprávač občas preruší.  Dobré efekty, atraktívne exteriéry ako paláce a ich výzdoba, kostýmy, dobré hudobno-tanečné prvky, všetko. Rýchly dej, vtipné vsuvky, striedanie súčasného deja s rozprávkou, Spomeniem aj niektoré vtipy: Ako ked vysmädnutému Aladinovi na púšti konečne prinesie vodu v nádobe  nápomocná žena  a tesne pred Aladinom sa potkne a vodu vyleje do piesku, potom obdobne muž , nakoniec príde teplý kúzelník a donesie mu vodu a niečo pod zub a povie , že je to hamburger z Mekáča. Alebo ked slúžka a maliarka maľuje princeznú, človek očakáva, čo za krásna maľba to bude, a namaľovaná je primitívna detská kresba. Alebo zlý vezír plánuje , že ked sa stane vládcom Bagdadu, dá zbúrať juhozápadnú časť, a ked sa synovec spýta, že načo, tak že tam postaví moderné nákupné centrum, lebo nakupovať v bazári ho už nebaví. A ked sa synovec spýta, čo s ľuďmi, vezír odpovedá, že im postaví náhradné bývanie. Synovec je tým milo prekvapený  a vezír na to - že len žartujem, samozrejme, že ľudí vyženiem a predám do otroctva. Príbeh končí šťastne ako v rozprávke, tak aj v reále.  Dávam plný počet hviezdičiek za nápaditosť a pobavenie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo na konci července 2014 a trvalo dva a půl měsíce. Konalo se převážně v Maroku, přesněji ve městě Ouarzazate a na pláni 150 km od Marrákeše. Během natáčení došlo k povodni, velkému horku a písečným bouřím. Filmový štáb poté odletěl na 7 týdnů do Belgie, aby natáčel zejména studiové scény na zeleném pozadí a některé sekvence v Galeries Lafayette. (bianci)

Reklama

Reklama