Reklama

Reklama

Alice T.

(festivalový název)
  • Rumunsko Alice T. (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Alice zjišťuje, že je těhotná. A chce si dítě ponechat. Dostává se tak do konfliktu se svou adoptivní matkou Bogdanou, které se nikdy nepovedlo mít vlastní dítě, ale zároveň nevěří, že by se Alice zvládla o potomka postarat. Rumunský režisér Radu Muntean sleduje neúprosný mezigenerační střet mezi matkou a dcerou. (Febiofest)

(více)

Recenze (2)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení kolegy uživatele Mulosze, říkal jsem si, že je to na demisi a odevzdání lístku, pak ale napsal koment a mě velmi zajímalo, komu chce dát mulosz pěstí. Což o to Alice byla píča nebytečná a to jsem se fakt snažil být empatický co to šlo, ale abych se přiznal mě tam srala i ta matka to bylo něco, to se ani nedivím že ted máme školy plný rozmazlanejch hajzů, který jsou schopný se posmívat i starý paní na ulici, ale běda když je okřikneš, to je pomalu braný jako teroristický útok. Já bych dal klidně i víc, protože vedení herců skvělý, jestliže mě srali, tak asi proto, že měli, ale já zase nepochopil konec. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Což o to, téma je silné, natočeno je to dobře, klasickým rumunským novovlným způsobem, ale jestliže mám 100 minut sledovat a ztotožňovat se s hrdinkou, které mám chuť od první minuty dát přes držku, tak se něco zřejmě nepovedlo. ()

Reklama

Reklama