Reklama

Reklama

Zaprášená tajemství: Posmrtná maska

(TV film)
  • Kanada Garage Sale Mystery: The Mask Murder

Obsahy(1)

Jennifer a Dani koupí ve skladišti kóji se starožitnostmi. Místo cenností ale objeví mrtvolu dívky, která ve skladu pracovala. Podezřelých je hned několik a Jennifer se opět zapojí do vyšetřování... (TV Prima)

Recenze (4)

EDEN13 

všechny recenze uživatele

Já nevím no, kdyby to aspon nebyla taková strašná nuda. Nuda, tenhle seriál vyjadřuje asi nejlíp a kromě cirka asi tak dvou dílů - Pokoje smrti a těch milovníků detektivek, jsou všechny ostatní díly hrozně nezapamatovatelné a nudné. Navíc začínám být alergická na hlavní protagonistku, která se tváří pořád stejně a pořád někam strká nos a vymýšlí ty svoje hloupé teorie... prostě mi tady přijde hrozně otravná. Nápad s maskou by nebyl tak špatný, naopak to, že vrah udělá odlitek tváře své oběti zní docela originálně, ale tady je to prostě zase úplně o ničem. Stejně jako ta zápletka se stavěním domu pro bezdomovce a tou nehorázně nadutou dcerou protagonistky...tenhle díl je opravdu ztráta času. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Většina pokračování z průměrné televizní série je jedna jako druhá.  Vše bez patřičného napětí nutného u každého kriminálního seriálu a navíc i bez humoru, což by  alespoň trochu příběhy oživilo. Jediným světlým bodem je Lori Loughlinová, kterou jsem si oblíbil před třiceti a více lety v několika hororech.  Pořád vypadá dobře. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama