Reklama

Reklama

Ovečky a vlci: Veliká bitva

  • Rusko Volki i ovcy. Chod sviňoj (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ovečky a vlci se dohodli, že budou žít společně v míru. Tak tomu taky je až do chvíle, kdy se ve vesnici objeví neočekávaní hosté – černí vlci, kteří chtějí, aby se život vrátil do starých kolejí, kde vlci jsou šelmy a ovce kořist. Ovečky a vlky teď může zachránit jen spojení sil a týmová práce. Podaří se jim vrátit do vesnice klid a harmonii? (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (6)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mierne lepší, ako prvé dielo, ale stále je to slabota. Je v tom potenciál, ale je nevyužitý. Ponaučenie na záver dobré (ako aj základná myšlienka), ale nedostatočne zvýraznené a „zobrazené“. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nebýt posledních zhruba 20 minut bylo by to koukatelné, ale ta část to posílá vyloženě do sraček. Navíc k žádné bitvě ani nedojde jelikož se vše vyřeším klasickým klišé typu nemusíš být zlý buď s námi. Problém bude nejspíše ve scénáři, který psaly 4 lidé. 40 procent ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to barevné a hýbe se to. Někomu může vyhovovat i spousta infantilního humoru. Mně to ovšem přišlo úmorně nudné, nesmyslné a ani ponaučení pro děti mi nepřišlo dvakrát přesvědčivé. Zkrátka ztráta času. ()

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele

Ještě více insane než jednička, ale tentokrát ne ve vtipu, ale v horším smyslu toho slova. Příběh je totální nesmyslný bizár, plný hloupého jednání, opakovaného obracení názorů a slušné dávky kokainu. I jednodušší scénář prvního dílu vyprodukoval pár dobrých momentů a vtipů, tady jsou však dialogy hrozně líné, nezajímavé a k ničemu nevedoucí stejně jako děj. Wtf momenty jako "Ze starého ovčího vůdce, co měl vždy v gatích, se stane podělanej spirituální děd vševěd.", jsou předností. Ta nejhezčí věc v celém filmu je, kromě animace, roztomilé manželství Šedáka a Biancy, i když ho je bohužel taky málo. Mohlo jít o něco z lepší kategorie, ale nakonec se z toho vyklubalo další zbytečné nic neříkající pokračování ⚔ 50% ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne, ale co ti modří vlci a fialová vovce? Zachránily to povedené mimiky postav, takže proto dávám 3*.Není to tak dávno, co jsem viděla indický animák, dokonce již dvojku..A jehož mimika postav byla natolik příšerná, že opravdu nechápu kde vzali na rozpočet...Tudíž ano, není to možná taková bomba,ale rozhodně to není ani takový propadák, i pár příjemných vtípků tam bylo, co víc chtít u pohádky kterou si pustíte na dobrou noc, ne? :) ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama