Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (95)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nelze nikomu upřít, že Ovečka Shaun spadá do té škatulky animáků, jež patří těm úplně nejmenším, přesto mě ale v létě v kině trailer dost pobavil a sám jsem na té typické anglické plastelínové animaci vyrůstal (Slepičí úlet) a jeden "ovčí úlet" k tomuto podžánru po letech vůbec nevadil. Rodinná zábava na vypnutí postačující. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie. Shaun mám rád a toto dobrodružstvo nie je o nič horšie ako tie predchádzajúce. Či už to filmové alebo tie kratšie, seriálové. Funkčné odkazy( E.T, Close Encounters, Doctor Who, Modern Age atď) nenásilný a funkčný humor a epické finále. V zásade sa nejedná o žiadne veľdielo, ale u Aardmanu som si zvykol, že menej je dakedy viac a oni to kupodivu chápu. Príbeh je presne taký, aký si myslíte že bude. Ale aj napriek tomu som si ho užil. Hudba v pohode a Alien tiež. No a film zo série, ktorý dokazuje, že farmár je lepší kaderník, než herec. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Že to bude dobré, v to jsem tak nějak doufal, ale že se mi to bude líbit až tak, to jsem fakt nečekal. Už dlouho jsem neviděl tak dobrý animák. A tohle je animák, který mě dokázal dost pobavit, měl příběh, co se mi moc líbil (už jenom kvůli tomu, že mám hodně rád sci-fi a příběhy o přátelství člověka s mimozemšťanem), všechny postavy mi tu byly sympatické a dokonce to celé fungovalo i bez toho, aniž by tu někdo nějak (srozumitelně) mluvil, což se povedlo i v prvním filmu. Pokračování se mi ale (asi kvůli příběhu) líbilo o něco víc. A taky dost oceňuji ty vtipy skryté v obraze, hodně záběrů, ve kterých bylo pole a všechny možné narážky na všemožné slavné sci-fi. Ještě musím dodat, že i když ten příběh je jednoduchý, je dost dobře promyšlený, a to se u současných animáků nestává moc často. Celkově jsem fakt rád, že jsem na to šel a taky jsem rád za to, že po dlouhé době zas můžu nějakému animáku dát 5* (naposledy to bylo v březnu 2019 u Hledá se Dory). Btw, chci předplatné časopisu Top Field. 5* ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Manžel a deti veľmi radi pozerajú Ovečku Shaun :-) a na tento film boli aj v kine. Nominácia na Oscara ma trošku prekvapila, musím sa priznať. Dnes som si to pozrela aj ja. Jednotka sa mi viac páčila, bolo to také zaujímavejšie, keď prišli ovce do mesta, ale toto bolo zase také pekné farebné. Najlepšia scénka supermarket :-). ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerný film ovečky Shauna sa snaží nadviazať na úspech prvého diela. To sa mu však darí len do polovici filmu. Potom je to už spíš slušná priemerná úroveň bez výraznejších a lepších (zábavnejších) scén. Príbeh síce klasický so všetkými známymi časťami, ale vo svete „Shauna“ má to svoj potenciál. Teraz však tvorcovia nedokázali z toho vyťažiť viac. V porovnaní s prvým (geniálnym) celovečerným filmom je to „dva kroky dozadu“. P.S.: Druhá najlepšia scéna druhej časti príbehu je po titulkoch, v ktorej malé ovce vytiahne kábel zo syntetizátoru. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama