Reklama

Reklama

Loajálnost nade vše

  • Paraguay Leal, solo hay una forma de vivir (více)
Trailer

VOD (1)

Plukovník ve výslužbě sestaví speciální polovojenskou skupinu, která si klade za cíl boj proti pašování drog na paraguayské hranici. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

sympatické postavy ... i ty záporné ... a děj, který odsýpá a nenudí .. tohle můžu ... a není to přehnaně brutální ani okrášlené ... prostě takové "přirozené" ... a sem tam i přidaná humorná vsuvka ... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nově zformovaná nezkorumpovaná jednotka nahání drogového bosse. Nic víc, nic míň. Občas se splaší kameraman, sem tam ujede ruka střihačovi, ale film má celkem solidní tempo, poměrně sympatické osazenstvo a akce, byť je spíš průměrná, mě také neurážela. Seděl mi i relativně odlehčený nádech. Taková fajn jednohubka, která pro mě byla první srážkou s paraguayskou produkcí. 55% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Ve snaze napodobovat mainstreamové filmy ztratil snímek příležitost vyprávět normální příběh. Je to jen o vojenské skupině, která organizuje trestnou misi bez politické diskuse, tedy alespoň ne viditelné. Líbil se mi hudební taneční klub a nafilmování scény, kdy kamera jede zpomalené detaily tancujících a pak je závrať z celkového záběru na celý prostor a sledujeme pár, jak vstává od stolu a kráčí na taneční parket (42. minuta). ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný narcofilm z Paraquaye. Má to své chyby, díry ve scénáři, někdy příliš rozkmitanou kameru, přesto se na do vlastně dobře kouká a rozhodně to nikoho neurazí. Za mě 75% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po tom, ako je prezradená protidrogová razia je poručík Fernandez poverený ministrom vnútra štátu Paraguaj vytvorením novej špeciálnej protidrogovej jednotky SENAD, ktorá bude bojovať proti pašerákom drog v pohraničnej oblasti medzi Paraguajom a Argentínou. Nový tým sa tak púšťa do boja zo silným protivníkom, ktorý sa neštíti ničoho...Vzhľadom k tomu, že sa jedná o koprodukciu z Južnej Ameriky sa na to pozerať dalo, ale filmu chýbal lepší nápad, herci a samozrejme financie. Aj onverzácie medzi postavami trochu viazli a najviac asi pobavilo rozlúštenie kódu, ktorým členovia kartelu komunikovali. Slabý film. ()

Reklama

Reklama