Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina studentů, kteří se vzájemně neznají, přijíždí do hotelu na stáž. Každý dostane své číslo, protože jméno ani individuální osobnost nejsou podstatné. Při plnění svých úkolů postupně zjišťují, že čas se rozpouští a prostor ztrácí své dimenze. Umělecký psychologický thriller klade víc otázek, než dává odpovědí, a ukazuje, že ne každý dílek skládanky musí nutně zapadnout na své místo. (Febiofest)

(více)

Recenze (1)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Velmi originální scénář: Skupina studentů přijíždí na praxi do hotelu – obskurní místo se zdá jako bez života a despotická manažerka chystá pro nově příchozí opravdové peklo. To, co se zpočátku jeví jako realistický film o mladých lidech, se však postupně mění v temný a podivný příběh o démonech tkvících v každém z nich…https://www.polskyinstitut.cz/program/mff-praha-febiofest. Filmu by prospělo, kdyby byl lépe sestříhaný, některé scény a dialogy či monology byly zbytečně dlouhé. Ale jinak se studenti Národní filmové školy v Lodži se svým originálním absolventským filmem docela vytáhli. Herecké výkony některých protagonistů byly výborné. ()

Související novinky

21. ročník festivalu Kino na Hranici se blíží

21. ročník festivalu Kino na Hranici se blíží

25.04.2019

Letošní ročník mezinárodního filmového festivalu Kino na Hranici v Těšíně (27. 4. – 3. 5. 2019) představí více než 150 hraných a dokumentárních filmů z Polska, Česka a dalších zemí střední a východní… (více)

Reklama

Reklama