Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cory je nadaným mladým umělcem, který si kreslí vlastní komiksy. Tedy alespoň on sám se za něj považuje, přestože jeho nadšení už tolik nesdílí mladíkovi rodiče. Zrovna se u nich schyluje ke každoročním oslavám Vánoc s celou rodinou (rodiče, děda, strýc + jeho nová přítelkyně, atd.). Kvůli svému nejapnému žertu je však matkou za trest poslán do svého pokoje, kde nalezne podivný balíček s „kouzelným perem“. Začne pracovat na svém tajném komiksu Santa Jaws, aniž by si uvědomoval nebezpečí, které jim hrozí. Díky magii totiž jeho kreslený predátor ožívá a postupně začne zabíjet jednotlivé členy jeho rodiny… (SOLOM.)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Syfy se minulý rok rozhodla s mírným předstihem před Vánoci natočit svůj nový žraločí shit, který opět svěřili tragické režisérce Misty Talley a ta se této role samozřejmě s velkou radostí chopila. No a jelikož se kvapem blíží vánoční svátky i letos jsem si vyhlédl pár kousků s touto tématikou. Tentokrát zde nebude nadělovat pekelný Santa, nebo zabíjet maniak v jeho kostýmu, ale máme zde odpudivého digitálního žraloka se santovskou čepicí na ploutvi a ověšeného blikajícími světýlky. A jak jistě chápete, byla to opět „pecka“ k pokoukání. Na nějakou kvalitní podívanou rovnou zapomeňte, tohle je další céčkový brak s bandou ochotnických herců, jenž zřejmě hráli za pivo a párek. Většina rozpočtu totiž padla beztak na otřesné digitální efekty, ze kterých opravdu přecházel zrak. Ještě že počet mrtvých byl celkem slušný – jenže žádné galapředstavení a hektolitry krve rozhodně nečekejte. Tu a tam troška digi krve, jednomu chlápkovi dokonce zadek lodi amputoval i nohy a on bez nich ještě chvíli poskakoval na molu, jiný je napíchnut na hrot (o ano ze žraloka se stane i jednorožec). No prostě podívaná za všechny prachy. 20% ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Co ještě za smrtící filmy natočí, už od prvních sekund jsem umíral a chtěl chytnou do ruky režiséra katastrofa. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Spojení vánoční rodinné komedie, sharksploitation a komiksového filmu? No...zní to mnohem lépe a zábavněji, než to reálně je, jak to u podobné nízkorozpočtové soudobé produkce bývá. Dílčí nápady jsou občas až geniální, jako například ryze komiksový prvek s resetováním timeline či záporák v podobě pokryteckého majitele comicshopu, ale jako celek film selhává z mnoha důvodů, jako jsou například povětšinou šíleně křečovitý humor, nefunkčnost rodinné zápletky (aby divákovi záleželo na osudu filmové rodiny, není možné ji prezentovat jako snůšku individuí, která si v lepším případě nerozumí, v tom horším se nesnášejí a nemají potřebu to měnit) a totální nevyužitost žraločího prvku. Jako vážně, komiksový žralok se superschopnostma, ale reálně má jen santovskou čapku na ploutvi a chová se úplně normálně? Jedna z mnoha ukázek toho, že i na natočení "so bad it's good" cheesefestu je potřeba mít nápady a talent. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda za to, že je to nezabudnuteľný film. Ešte som aj manželovi vravela: toto musíš vidieť, lebo taka kok.tina sa len tak často nevidí ()

Reklama

Reklama