Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nad Washingtonem se objeví hodně velký létající talíř a mimozemšťané požadují, aby jim Země něco vrátila. Není jasné co, a tak vojáci zaútočí, což skončí fiaskem. Těsně před zničením Bílého domu unikne prezident a pár vojáků v helikoptéře, aby je po delší honičce mimoši sestřelili někde v Connecticutu. Tam se do akce zapojí i malá skupina teenagerů (a rodiče jednoho z nich, kde otec je náhodou mariňák) a společně s prezidentem bojují za záchranu celého lidstva. (Peabody)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Rad si pozriem taketo c-eckove filmy,lebo su vacsinou zarukou dobrej zabavy a clovek sa aj zasmeje,ale Alien Siege uz ani ja nedavam,jasny priklad extremnej debility,modlil som sa,aby uz konecne vsetky hlavne postavy dostali mimozemstania,az tak mi liezli na nervy,hlavne ta ich matka bola zjavne je*nuta i psychicka labilna,to jej spravanie bolo cosi nevidane a samozrejme o herectve sa tu neda ani len zmienit,takze jasny odpad...:⁠-⁠) ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bože, do koho jsi to duši dal? Nebo nedal, a proto R. Pallatina neměl rozum k tomu, aby ke zfilmování již tak nesmyslného scénáře přistoupil? Ať tak či onak, za komunismu mnoho kvalitních snímků končilo v tzv. Trezorech. A takovéto bezduché zhovadilosti, by pro změnu měly mít vlastní drtičku odpadu... ()

Reklama

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

To ale neskutečná.... ALYSLUM :-) Mimozemštani - jak jinak než na 4.července zaútočí a jak jinak než opět na bílý dům... (občas si tak řikám - jestli ti mimoEmzáci nemají nějakou averzi na bílou barvu??? Zajímavý je, že si vybírají zrovna tohle datum a tenhle celkem nepodstatný baráček, když "kolem" je jiných podobných, kde vládnou podobní pošuci jako v USA) Problém s lingvistikou emZáků také není, (asi byly na školení ;-)) tudíž okmažitě dekodují co "návštěvníci" chějí ;-) A to by tu nesměla být parta náctiletých, kteří budou zachranovat svět. A až bude konec, snad přijdou na to jak se dá teleportovat přes žárovku :-D Pár hlášek ve stylu: ONA - Oni nás napadli??? to je nějaký divný, nikde se o tom na webu nepíše a ani komerční weby nic nepřinesly ?? :-)) ON - servery FBI jsou zašifrovaný, ale nevadí - já je hacknu... (a vytáhl z bahohu ručkový měřák !!! :-D ...s anténou :-))) a po zadu nezůstal ani president: Volá první dáma pane presidente: ahoj miláčku... jak se máš??? Celkem fajn, ale zase mě tady otravují nějací mimozemštani :-) ...ale jinak - samozřejmě odpad ;-) ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Již v desáté minutě zazní nejčastější věta amerického Hollywoodu "musíme odtud vypadnout". A hned z úst amerického prezidenta, což je další klišé. Pro mnohé společenské akce lze větu modifikovat "zůstaň tu se stařenkama. Padáme!" ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama