Reklama

Reklama

Úžasné hotely

(seriál)
  • Velká Británie Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Obsahy(1)

Místa, jež vás ohromí nejen úchvatným umístěním, koncepcí a technickým zázemím, ale i dokonalou organizací... (Česká televize)

Recenze (6)

bohemia_regent

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Chile a Švýcarsko, a kdybych usoudil, že dojem z pouhých dvou dílů stačí na to, abych ohodnotil celý cyklus, připadal bych si jako kokot. Fakt jo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Vidět množství hotelů, do kterých se drtivá většina z nás nikdy nedostane, je opravdu úžasné. Mě bavilo na dokumentu hlavně to, že si hlavní hrdinové vyzkouší i jiné profese. Ale to všechno bychom mohli považovat za vybroušenou dokonalost pro kameru. Co ale je tím atributem navíc jsou právě společenské odpovědnosti majitelů hotelů. Do jejich ubytovacích zařízení sice míří hlavně pracháči, ale většina z nich se snaží vracet to zpět přírodě, lidem v okolí a odvděčit se své zemi, nebo zemi, ve které podnikají. Třeba i tím koho zaměstnávají. A tito zaměstnanci pak mohou podporovat důležité sociální problémy svých krajin nebo své příbuzné. A řada ze zaměstnanců pracuje v těch hotelech celá desetiletí. Jsou to někdy zajímavé příběhy a dokonce v tomto dokumentu i zamýšlení hodné. A ty krajiny vybraných zemí jsou fakt nádherné. ()

Reklama

Reklama