Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů. S touto nově nabytou schopností se snaží přelstít své kolegy, když usiluje o podepsání smlouvy s příští basketbalovou hvězdou. Její přehnané úsilí však dává zabrat jejím vztahům s nejlepšími kamarádkami a s novou láskou. V této bujaré komedii je v lásce i v uzavírání smluv vše dovoleno. (iTunes)

(více)

Recenze (52)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $54,611,903Tržby Celosvetovo $72,216,294Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zbytočná trapošina, kde v prvej polovici je tých trápnych gagov až neúrekom. Ako odozva na výbornú komédiu Po čom ženy túžia sa to nechytá ani z ďaleka, to už aj česká komédia Po čem muži touží bola ďaleko trefnejšia a pozeratelnejšia. Tu to proste nefunguje, režisér Shankman je už dosť mimo, prv vedel ponúknuť aspoň akú takú rutinu, tu je mimo misu. /25%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy mají jasnou cílovku, takže kdo není uřvaná černoška, tak se absolutně nechytá. Vykradený nápad se čtením myšlenek není vůbec využit naplno a logicky tak nemůže jít o slibovanou taškařici pro širší publikum. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Neočekávala jsem remake Gibsona, na rozdíl od sněmu diplomovaných čsfd kritiků a tak mi to nepřišlo ani tak špatné. Typická černošská komedie, nenáročná oddychovka, u níž by návštěva kina byla určitě ztrátou času, ale na tv formát se výborně hodí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taký výplach, keď sa potrebujete za niečo potrestať, kajať a nechcete sa pritom rezať žiletkou do ruky. Tento film je v tom prípade ideálna náhrada. 20/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"What Men Want" proste nefunguje. Je to špatná komédia s veľmi mizernou hlavnou hrdinkou a nábojom, ktorý absolútne zlyháva. Okey, je tu možno pár dobrých postáv a sem-tam nejaký dobrý gag, no reálne to všetko zlyháva na Taraji P. Henson, ktorá je tu absolútne tragická. Je to jedna neskutočne nesympatická postava, ktorú človek chce z filmu od začiatku vyhodiť. A sledovať ju skoro 2 hodiny je skutočne utrpenie. Verte mi. Jej asistent mi je celkom sympatický, je tu ešte pár okey postáv, no celkovo tento film nevie ani so svojim materiálom dobre pracovať. Skoro všetci muži tu prezentujú stereotyp chlapa lovca a sexuálneho maniaka a nepôsobí to ani trochu prirodzene. A film nevie veľmi dobre svoju premisu pretransforomovať na humor. Viac je to nudné a trápne. Okrem toho to ani nemá šarm. Nemyslím si, že to má čo ponúknuť, no nemyslím si, že premisa je zlá. Dá sa s tým niečo spraviť. Ale nie toto.Hodnotenie: D+ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Debilní kopie Po čem ženy touží s nadrženou, uřvanou a drzou černoškou, která se změní a člověk si ztoho má asi vzít jakési ponaučení alá nebudte naivní, drzá píča. Nepobavilo ani z kraje. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V severnom Sudáne by to divácky asi malo šancu na úspech, hoci neviem ako by tam bol teplý černoch v ružovučkých pančuchách kompatibilný so šáriou. Ale za pokus to stojí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je zde kousavost a ostrost a režiser vložil do každe sceny hodne energie. Je zde par vtipných scen. Takovy trochu srackovy typ filmu v kinech. Je to predbidatelne a cele o zenske sile s odkazy na hnuti Mee too. Americka kultura mi vůbec nebere. Hrdinove mi byli nesympatičtí vcetne hlavni postavy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ženská obdoba inteligentne natočenej klasiky What Women Want s Gibsonom. Tentokrát sa nezmenilo len pohlavie hlavnej postavy ale aj štýl humoru, ktorý je na tej najprimitívnejšej úrovni filmov v ktorých dospelé ženské nonstop chlastajú a celkovo sa správajú jak jebnuté kundy. A taká neznesiteľná kunda je aj hlavná hrdinka tohto filmu v podaní inak sympatickej Taraji P. Henson. Fakt som nevidel dôvod prečo jej fandiť a každá sekunda s ňou bola utrpením. Vďaka tomu Tracy Morgan pôsobil výnimočne znesiteľne. Asi najsympatickejšou postavou bol stereotypný gay okolo ktorého sa občas vyskytol nejaký vtip nad ktorým som sa pousmial. Ale ako celok je to proste neznesiteľná tragédia. 2/10. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO GO - Ale jo, účel pozvednutí nálady a zasmání se, to splnilo. Sice je to hodně crazy a ukřičené, ale dalo se. S CZ dabingem na pohodu. 65% (with J.) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Uječená, a pokud si můžu dovolit mít názor, tak rasistická zbytečnost, která mě místy pobavila, ale hlavně mě z toho rozbolela hlava. Nutno říct, že prostředí sportovního businessu mi nic neříká a kdy by tam nebyl krasavec Aldi, tak ani není na co koukat. Palec nahoru za postavu asistenta. Moc nerozumím tomu, proč je v komedii potřeba "comic relief" postava, ale byl to dobrý tah. Jinak prosím pěkně už nikdy. A pokud na to budete koukat doma, tak volume na polovic, jinak vám to také způsobí bolehlav. 2* ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Nápad sportovní agentky, která čte myšlenky chlapům a může to využít jak k prospěchu v práci, tak i v soukromém životě, by určitě stačil na dobrou průměrnou komedii, klidně i v subžánru komedie o prasácké nadržené černošce. Film má pár fajn vtipů ("Wakanda forever!"), nebojí se choulostivého humoru a pro chlapa má vždycky kouzlo pobavit se nad optikou ženy na svět mužů. Ale potenciál zůstal hodně nevyužitý. Tahle komedie má zbytečně dvě hodiny, obsahuje řadu nudných scén s vycpávkovými dialogy, hlavní hrdinka je úplně nesympatická antiempatická kráva, která dokonce potřebuje poradit od jasnovidky, k čemu dar použít (!!) a je utrpení sledovat většinu jejích činů, stejně jako zoufalé plácání režiséra, kterému se asi zapomněl střihač a dramaturg v baru. Ve filmu taky nehraje žádná přitažlivá a charizmatická herečka a herci taky průměrní, i včetně obvykle vděčných menších komických figurek typu levná mladší gay verze Woodyho Allena. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neobratná vykrádačka klasiky What Women Want, akurát v obrátenom garde a zároveň v černošskom šate. Nie nie, tieto dva elementy nijako automaticky nediskvalifikovali tento film. Ale to prevedenie a priblblý akože humor to ťahali samospádom kvalitatívne dole. A pritom základ príbehu a prostredie športových agentov, to malo celkom dobrý nábeh. Ale Taraji bola miestami poriadne odporná, takmer ako Queen Latifah (ale na tú sa v otravnosti nechytá takmer nikto). Nuž, škoda času. Jedna hviezdička za to športové prostredie, ale inak veľká bieda! ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ali se celou dobu chová jako chlap a přitom údajně neví, co muži chtějí. Tak snad aspoň zjistila, co chtějí ženy. Na můj vkus uřvané, uřvané, uřvané a americky motivující. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tlupa uřvaných černochů a, kdyby žena nerozhodla, že mám film vypnout (a to jsem film pouštěl kvůli ní), asi bych zvládl dokoukat do konce. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát i 3 hvězdy, ale ta scéna na té svatbě je tak blbá, tupá a trapná, že to snižuji na dvě. Největší problém bude pravděpodobně v tom, že to není vtipné (nezasmál jsem se ani jednou) a , že scénář psalo 5 lidí a každý si tam nejspíše vecpal to své a vznikl mišmaš. Jinak pusťte si radši české Po čem muži touží nebo Po čem ženy touží s Gibsonem oba dva jsou na daleko vyšším levelu než tohle. P.s. Wakanda forever :-) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, ústřední postava ukřičené, sobecké, nadržené černošky v mužském světě není zrovna sympatická, ani když v závěru projde nevyhnutelným polepšením (a prostoduchým moralizováním nás umlátí po hlavě). A za druhé, zápletka se slyšením myšlenek chlapů není dotažená a realizuje se zejména v pokleslém, hrubozrnném humoru často za hranou trapnosti – i proto, že Taraji P. Henson o svých kvalitách komičky úplně nepřesvědčuje. ()

Reklama

Reklama