Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů. S touto nově nabytou schopností se snaží přelstít své kolegy, když usiluje o podepsání smlouvy s příští basketbalovou hvězdou. Její přehnané úsilí však dává zabrat jejím vztahům s nejlepšími kamarádkami a s novou láskou. V této bujaré komedii je v lásce i v uzavírání smluv vše dovoleno. (iTunes)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát i 3 hvězdy, ale ta scéna na té svatbě je tak blbá, tupá a trapná, že to snižuji na dvě. Největší problém bude pravděpodobně v tom, že to není vtipné (nezasmál jsem se ani jednou) a , že scénář psalo 5 lidí a každý si tam nejspíše vecpal to své a vznikl mišmaš. Jinak pusťte si radši české Po čem muži touží nebo Po čem ženy touží s Gibsonem oba dva jsou na daleko vyšším levelu než tohle. P.s. Wakanda forever :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $54,611,903Tržby Celosvetovo $72,216,294Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zbytočná trapošina, kde v prvej polovici je tých trápnych gagov až neúrekom. Ako odozva na výbornú komédiu Po čom ženy túžia sa to nechytá ani z ďaleka, to už aj česká komédia Po čem muži touží bola ďaleko trefnejšia a pozeratelnejšia. Tu to proste nefunguje, režisér Shankman je už dosť mimo, prv vedel ponúknuť aspoň akú takú rutinu, tu je mimo misu. /25%/ ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Moralizační agitka v takovém stavu, že by i komunističtí budovatelé v 50. letech zbledli závistí. Ano, snímek skutečně vypadá jak na politickou objednávku. Nic proti námětu, boj o postavení žen ve společnosti se ničím od ničeho nevymaňuje, ale takto ztvárněné je rozhodně na diskuzi. Genderová rovnoprávnost z příběhu doslova září a to nejen v rámci žen. O gayích se tu také hovoří více, než je jinak zdrávo. A muži? Tak ti to tady charakterově pěkně schytali. Komedie je plná taškařic a úsměvných gagů, ale nic naplat, plně to pobaví snad jen feministky. Jinak se jedná o herecký koncert Taraji Pendy Henson, která se tu ve své roli pěkně vyřádila a je to právě ona, kdo je centrem všech šíleností a zábavy. Nic proti ní. Odehrála jen svou roli a to s plnou vervou sobě vlastní. Snímek je tedy svěže bláznivý, typicky žensky uječený a námětově zásadní už ve svých kramflecích. A o čem že to vlastně je? Ali Davisová se snaží prosadit v byznysu, kde jsou zarytě úspěšní jen muži, a nejde jí to. Jednou v nějakém klubu se odváže tak, že se pořádně praští do hlavy a jediný následek to má, že slyší myšlenky mužů. Pozor, žen ne. Pouze mužů. Otázka za jednu korunu. Začne toho využívat ku prospěchu svému? ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"What Men Want" proste nefunguje. Je to špatná komédia s veľmi mizernou hlavnou hrdinkou a nábojom, ktorý absolútne zlyháva. Okey, je tu možno pár dobrých postáv a sem-tam nejaký dobrý gag, no reálne to všetko zlyháva na Taraji P. Henson, ktorá je tu absolútne tragická. Je to jedna neskutočne nesympatická postava, ktorú človek chce z filmu od začiatku vyhodiť. A sledovať ju skoro 2 hodiny je skutočne utrpenie. Verte mi. Jej asistent mi je celkom sympatický, je tu ešte pár okey postáv, no celkovo tento film nevie ani so svojim materiálom dobre pracovať. Skoro všetci muži tu prezentujú stereotyp chlapa lovca a sexuálneho maniaka a nepôsobí to ani trochu prirodzene. A film nevie veľmi dobre svoju premisu pretransforomovať na humor. Viac je to nudné a trápne. Okrem toho to ani nemá šarm. Nemyslím si, že to má čo ponúknuť, no nemyslím si, že premisa je zlá. Dá sa s tým niečo spraviť. Ale nie toto.Hodnotenie: D+ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neobratná vykrádačka klasiky What Women Want, akurát v obrátenom garde a zároveň v černošskom šate. Nie nie, tieto dva elementy nijako automaticky nediskvalifikovali tento film. Ale to prevedenie a priblblý akože humor to ťahali samospádom kvalitatívne dole. A pritom základ príbehu a prostredie športových agentov, to malo celkom dobrý nábeh. Ale Taraji bola miestami poriadne odporná, takmer ako Queen Latifah (ale na tú sa v otravnosti nechytá takmer nikto). Nuž, škoda času. Jedna hviezdička za to športové prostredie, ale inak veľká bieda! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film pokračuje po záverečných titulkoch. (figis20)

Reklama

Reklama