Reklama

Reklama

Recenze (5)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrnej home invasion, jehož největší slabinou je to, čím se tvůrci snažili celou situaci ozvláštnit. A to nůž v srdci hlavního hrdiny, kterej celej film pobíhá s kudlou v hrudníku a nemůže jí vytáhnout, protože by umřel. To samo o sobě vylučuje jakoukoliv tvrdší konfrontaci s protivníky. Jinak natočeno v koprodukci s Čínou, takže hlavní hrdinové jsou Číňani a jejich casting neurazí, ale ani nenadchne. O poznání zdařilejší je obsazení zločinecký bandy, který dominuje náležitě hnusnej Robert Patrick a sympaticky nejednoznačnej Rob Knepper. Řemeslně je to solidně natočený a velká část herců i režisér spolu dělali už na Prison Breaku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Možné SPOILERY. Na začátku čínská doktorka zachrání život bohatému Američanovi a ten jí společně s její přítelem pozve na víkendový pobyt v lovecké chatě. K jejich smůle nedaleko partička renegátů přepadne vězeňský transport, aby z něj vytáhla mexického bosse a během záchranné akce se jim porouchá auto. Konfrontace je tudíž neodvratná. Nic překvapivého, ale docela to šlapalo. Bohužel jen do chvíle, kdy se Číňan probral s kudlou v srdci. Pak to šlo všechno do kopru. Chlap se sotva vlekl, ale přesto likvidoval jednoho padoucha za druhým, k čemuž mu pomáhaly neskutečné náhody, kterým se člověk musí chtě nechtě smát. Totéž platí pro zhovadilost některých záporáků. Pokud by kluk po vzoru Vrány dostal nějakou druhou šanci na pomstu, případně ho posedl indiánský duch jako v Savaged, bylo by to mnohem lepší, než tenhle pokus o to být originální. Ale asi šlo o to ukázat, jak mají v Číně zocelený lidi. 30%, ale především za to, že se tu člověk zasměje. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodně nenároční thriller , ale jako proč ne účel to splnilo. Po útěku z vězeňského autobusu odejde chlápkovi a jeho kumpánom (slušná banda zoufalců navíc absolutně neškodní) auto tak přijdou do chaty a sejmou majitele a jeho návštěvu jeden to, ale přežije a snaží se pomstít. Kdyby si tam někdo dal větší práci s těmi vraždami šel bych výše takhle to spíše vypadá jako něco z Nezvratného osudu ve stylu někoho zabije paroží někdo si zlomí vaz atd. navíc to s tou kyselinou je blbost bych řekl ten alkohol by ji zneutralizoval tak, že by takový účinek neměla. Na konci jde vidět, že už docházely nápady a režisér to chtěl co nejdříve zapíchnout. 40 procent na jedno podívání se to dá. P.s. spoiler docela překvapení, že mezi prvními co to schytal byl černoch to vidět v americkém filmu je asi takový zázrak jak potkat v České republice bezdětného cigána pracujícího při zaměstnání. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějný začátek. Pak se do toho namontoval ten pitomý asiat a začalo to jít k šípku. Pak ještě bleskla naděje a mohlo to pokračovat jako slušná Home Invasion. Ale po chvíli umírá nejzajímavější postava a do popředí jde zase ten pitomý asiat. Vždy, když jsem ho viděl v těch nudných nekonečných záběrech o ničem, říkal jsem si, kdo proboha tohle idiotskou postavu vymyslel. Postupně přibude čínské pojetí filmu a jde to úplně do kytek až do pitomého konce. Velká škoda. Mohl to být fakt dobrý film. (38%) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama