Reklama

Reklama

Znovu a lépe

Trailer 1

Geniální student fyziky Stillman miluje svou dívku Debbie a je předurčen pro velké věci. Po roce známosti mu Debbie zčistajasna oznámí, že se s ním rozchází. Stillman se ale nevzdává. Udělá to, co by udělal každý génius se zlomeným srdcem. Se svým nejlepším přítelem Evanem přemýšlejí o tom, co  mohlo rozchod způsobit, kdy se to mohlo stát. Uprostřed toho všeho vymyslí jak zkonstruovat stroj času, který mu poskytne druhou šanci v lásce. Je jenom nutné dostat se v čase přesně do onoho kritického okamžiku... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

A morální ponaučení tohohle filmu je, že mít naprostou kontrolu nad životem vaší milované je zcela v pořádku... a dokonce i potom, co se ona milovaná dozví, že několik let byla totálně uvězněná v představách svého geniálního psychopatického boyfrienda o šťastném partnerském životě, ale hlavně i jejích vlastních snech a ambicích!!! Asa Butterfield je děsně roztomilej a všechno, ale tohle by přece neprošlo nikomu! Šilenost!!! A kdyby to skončilo tak o 5 minut dřív, mohlo to být i docela dobrý:( ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se a celkový dojem je veskrze pozitivní - má to příběh, má to duši, byla i docela sranda. Hudba i herci fajn. Svému oblíbenému subžánru časové smyčky však neodpustím obří botu v logice v závěru a hromady nevyužitého humorového potenciálu, tam šlo ždímat ještě řádově víc. Ke zhlédnut rozhodně doporučuju, ale nepřehánějte to jako s Farallonem 5, tolikrát bych nikomu nepustil ani Star Wreck VI. :) ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dokud se to nese na vlně komedie, je to vtipné, je to milé a Sophie Turner je super, i když ta chemie tu zrovna moc nefunguje. Jakmile se to překlopí do roviny dramatické, tak už to skřípe dost, milá naivita se překlopí v absurditu a filmu rychle dochází dech. Samotné finále ale nakonec docela fajn. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý kam sa posunie Sophie Turner, ktorá si veľmi solídne rozbehla kariéru v mega úspešnom seriály Hra o tróny. A musím uznať, že to s ňou vyzerá veľmi dobre... zatiaľ. Je to typ herečky, ktorá dokáže uhranúť a stiahnuť na seba celú pozornosť diváka. No škoda, že nemá šťastnú ruku pri výbere filmov. Námet výborný, ale nakoniec z toho vyšla len nejaká časopriestorová hatlanina, ktorá nedávala ani hlavu ani pätu. A chcelo to aj niečo viac o tom vynáleze, aspoň principiálne, aby si film užili aj náročnejší scifi diváci. Avšak samozrejme nič z toho... ešte šťastie, že tu hrala tá Sophie Turner. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na mě tady těch časových skoků bylo moc. Na jednoduchou premisu, kdy chce hlavní hrdina pomocí stroje času dosáhnout harmonického vztahu s dívkou svých snů, nabalili tvůrci hromadu balastu, ze kterého jde hlava kolem. A nevyšlo ani obsazení. Nic proti Butterfieldovi nebo Sophii Turner, ale dohromady jim to vůbec neklape a to především proto, že on vypadá jako kluk ze základky a ona jako dospělá ženská. Spíš bída. 30% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na Salt Lake Community College v Utahu od 2.2017 do 4.2017. (rafix)

Reklama

Reklama