Reklama

Reklama

Europe Raiders

  • Hongkong 歐洲攻略 (více)

Obsahy(1)

Lovec odměn Lin Caj-feng (Tony Leung Chiu-wai) dopadne se svým týmem nejlepšího hackera na světě a předá ho CIA, která ho uvězní. Merkur ve vězení vytvoří počítačový program Ruku boží, který dokáže najít kohokoliv na světě. Po 12 letech program ukradne Merkurova dcera Sophie (Jennifer Du) a jeho prostřednictvím se chce pomstít za zničení své rodiny. Lin se musí spojit s jejím bratrem Rockym (Kris Wu), aby ji našel a zastavil. (LangiJ)

(více)

Recenze (7)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tony Leung je stále šarmantní, mladý, energický, tentokrát nikoliv jako soukromé očko Lin Guiren, ale jako lovec Lin Zaifeng. Kdysi před lety pomohl dopadnout svého přítele geniálního hackera CIA, který stvořil počítačový program Hand of God. Program se nyní dostal do špatných rukou, Zaifeng musí najít viníka, posbírat cestou staré i nové spojence, například agentka Wang Chaoying (Tiffany Tang Yan) a pustit se v Itálii pořádně do akce. Jingle Ma, režisér a především výborný kameraman se vrátil k sérii po 13 letech, očividně měl větší rozpočet, než dříve, na akčních scénách, setech se nešetřilo. Občas pár menších vtípků, adrenalinová akce samozřejmost, spousta vypiplaností a vychytávek, které pobaví, navíc film v kantonštině, takže nevím na co bych si stěžoval, obě strany dobře obsazené. Kdo ví, třeba bude pokračování... Francouzský recenzent Hugo LP sérií vidí zpackaný chomáč a slepenec všeho možného, nešetří ani nový díl, který vidí jako zbytečný, Tony Leunga bere jako jediné pozitivum. Stěžuje si, že obsazení nemá takové charisma jako za starých dobrých časů (ano Tiffany Tang nemá takovou sílu jako Qi Shu nebo Kelly Chen, ale pořád patří k tomu lepšímu v Číně), Kris Wu koukatelný, sympatický, Jennifer Du výborná. Film celou dobu odsýpá, nevšiml jsem si nějakých trestuhodných lapsů (na poměry HK akčního filmu). Navíc je to výrazně hongkongský snímek i přes přesilu obsazení z pevniny, jasně, JeeJa Yanin mohla být využita více, stejně jako Jennifer Tse, ale perfektní kamera, hudba, tempo, nápady tady jsou. Film je v pohodě na 3-3,5 hvězdy, já zaokrouhluji na 4. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hongkongské akční divočiny mě docela baví, tahle k nim ale patřit nebude. Špatná akce, nesympatické postavy a nezajímavý příběh. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tuhle sérii můžu už od samýho začátku a ani nejnovější počin si se staršími kolegy nezadá. Bavila jsem se. Akci všeho druhu sem tam rozčísne nenápadný vtípek, který pobaví. Tony Leung je pořád charismatický fešák, který už potřetí rozjíždí promyšlenou, zábavnou podívanou. I když mu tentokrát nesekundují větší hvězdy, bývalý EXO, Kris Wu, konečně dostal roli, kde se mohl víc předvést, a mně se v ní prostě líbil. Celým filmem navíc zní skvělá hudba. Za mě velká spokojenost a zasloužené 4*. Přeloženo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy s odřenejma ušima.Pravda je taková že sem ty dva první filmy neviděl,tudíž ani sám nechápu,proč mě tenhle kousek nalákal ke sledování.Ale akce trapná,příběh rozviklanej jak stolička v hubě stoletý báby,a navíc je to podkreslený dementní hudbou.Špatný.30%. ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Film bych asi ohodnotil plným počtem hvězd ale z hodnocením jsem prostě musel jít dolů neboť pár věcí se mi moc nelíbilo jako například hlavní ženská postava agentky která film docela kazila a to svým výstupem a svými řečmi což se mi zdálo příliš otravné. Krom toho je to docela fajn podívaná s parádní akci. Nebýt postavy Tiffany Tang tak by se mi to líbilo určitě víc. Tony Leung Chiu - Wai odvedl skvělou akci tak jako u předchozích dílů i když první díl se mi líbí s téhle série nejvíc. Europe Riders je skvělý film s perfektním provedením až na tu vztahovou linií která byla celkem otravná. Docela skvělá podívaná se skvělou akci a mohu říct že i s atmosférou. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Ruka boží v hongkongské slátanině všeho možného,dobrá akce jinak nic převratného,tak na jedno kuk. ()

Reklama

Reklama