Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Přicházejí z hvězd dobýt Mléčnou dráhu“ Detektiv ze státu Illinois Sam Adams žije osaměle od té doby, kdy před pár lety záhadně zmizela jeho žena. Je to ale skvělý policista, kterého jen tak něco nezlomí, proto se tím víc upíná na svou práci. Jednoho dne ale práce zasáhne i do jeho osobního života dvěma na pohled nesouvisejícími událostmi: mladá žena Karen nahlásí zmizení své dcerky Tammy a stará paní Darlingtonová zase pohyb podivného létajícího objektu, který přeletěl nad jejím domem. Najednou se Tammy objeví stejně záhadně, jako zmizela, začne se však chovat prapodivně. Neustále kreslí zvláštní obrázky, mluví jakoby ve veršovaných hádankách a soustavně zmiňuje tajemné návštěvníky, kteří se chystají uskutečnit jakousi invazi. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

monolog 

všechny recenze uživatele

Myslím, že sledovat tenhle film je spíš ztráta času, než cokoliv jinýho. A pokud lidičky máte rádi McGinleyho holou glocnu, klišé dovedený k dokonalosti a trapnost do morku kostí, bude se vám to líbit. Problém tohohle filmu je v tom, že se bere až příliš vážně. Není to jen SF, je to přímo SF drama střižený thrillerem. Jenže chyba je, že to na tuto kategorii vůbec nemá. Kdyby to pojali s humorem a trochou nadsázky, dal by se přehlídnout i předvídatelnej děj filmu. Co říkám předvídatelnej. Když se na to budete koukat, vsadím se, že svými věšteckými schopnostmi si budete připadat jako proslulá královna ze Sáby, případně Libuše. Vidím město veliké... Vlastně spíš jen velkej průšvih. Postavy jsou strašlivě papírový, ani Christopher Meloni jako hlavní hrdina kterej stráví před kamerou aspoň sedmdesát procent času není nijak zvlášť propracovanej. A tak mi nezbývá než říct, že ta nejzábavnější a nejlepší součást tohoto snímku je ona ozbrojená stařenka, která viděla UFO. Jenže ta je tam jen pár minut. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Veľmi odfláknutý námet, ktorý bol šitý horúcou ihlou. Nadôvažok tomu dávajú korunu toporní herci, ktorých výkon sa ani herectvom nedá nazvať ... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Já proti tomu nic nemám a beru to jako skvělou ( scifi ) oddychovku, s občas i tou krátkou akcí. Hlavní hrdina mě přišel fakt v pohodě, navíc záporáci byli super. Škoda, že jsme nemohli vidět ty ufouny, ale na druhou stranu beru to jako pohodovku :)) ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Laciná studiová blbůstka s naprosto nudným dějem, chatrným scénářem a příšernými herci. Je obdivuhodné, jak se dá ještě tak levné standartní sci-fi klišé podělat. ()

ic 

všechny recenze uživatele

Co bylo na tomhle filmu fakt originální je že hlavní hrdina, který střílel pořáj jen málokdy něco trefil. Klaďas nemusí mít vždicky dokomalou mušku... Sam měl problém prostřelit kolo stojícího automobilu, když sám stál 2 metry od něj... ale napodruhé se mu to už povedlo. Ostatní už bylo naprosto neoriginální. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda, o kterou se dělí Marcia a Christopher a to jen proto, že jsem si je oblíbil v jiných televizních záležitostech... ()

Reklama

Reklama