Reklama

Reklama

2538 alter ma jib

  • Thajsko 2538 อัลเทอร์ มาจีบ (více)

Obsahy(1)

Kong je teenager, který svého otce moc nemusí, a když navíc zjistí, že by mohl mít něco s neznámou Som, naštve se na něj. Uteče z domu, před deštěm se schová do telefonní budky a rozhodne se odpovědět na zprávu, kterou Som zanechala na pageru. Pak ovšem uhodí blesk a když se probere, ocitne se v roce 1995. Tam potkává mladou Som a své rodiče, kteří se hádají stejně jako v přítomnosti. Kong má možnost poznat svého otce a zjišťuje, že nic není tak, jak si myslel. (LangiJ)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Základná premisa je kopírka Návratu do budúcnosti, ale v každom ohľade v horšom prevedení. To jak sa dostane hlavný hrdina do minulosti sa tentoraz nerieši. Proste sa to stane, rovnako ako návrat späť. No a doba v ktorej sa ocitne sú zlaté deväťdesiatky. Sem tam sa vydarí nejaký vtip, ale celkovo to bola dosť nuda. Hlavný hrdina ma skôr sral. Jeho rodičia tiež dvakrát zaujímaví neboli. A ani záver ma nenadchol. Celkovo priemer na jedno pozretie. 5/10. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Klasický film o časovej slučke v thajskom šate. Zápletka ničím výnimočná, ale tak ako oddychovka celkom dobré. Chýbalo v tom trochu viac drámy a napätia - myslím, že to by dokázalo tento film pozdvihnúť z priemeru. Ale inak nenáročný dej, príjemné postavy, hudobné vložky, a samozrejme milostný trojuholník, resp. až štvoruholník. Potenciál časovej slučky však bol zrejme omnoho lepší, ale tak ušlo to... ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Thajský akčňáky většinou za moc nestojí, ale romantiky a komedie umí, což dokazují i tímhle pohodovým filmíkem. I Thajci se naladili na in vlnu cestování časem a vezmou nás do roku 1995, kdy frčí alternative rock, posílání zpráv přes pager a nikdo netuší, co je google. Sice to není vyloženě komedie, ale pár úsměvných scén se tam najde, plus má u mě i hudba, která je důležitou složkou filmu. Za mě rozhodně spokojenost, příjemně strávený večer. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Už jsem z Thajska viděla lepší filmy, ale ani tohle nebyla ztráta času. Herci jsou v pohodě, podobný námět sice už předtím párkrát někoho napadl, ale tohle zpracování se mi líbilo. Zejména řešení konce mi je velice sympatické. Odhaduji, že film neměl žádný extra velký rozpočet, ale to je možná na filmu to milé. Že bych na to mrkla znovu je sice nepravděpodobné, ale nenudilo mě to. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama