Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer náhodou objeví starožitný fotoaparát a zjistí, že muž, o kterém se soudí, že zemřel na infarkt, byl zavražděn. To by nebyla ona, aby se hned nepustila do pátrání... (TV Prima)

Recenze (4)

curil 

všechny recenze uživatele

Na rádoby mysteriózní seriál americké televize se dá koukat jenom z jednoho důvodu: v hlavní roli Lori Loughlinová. Tu jsem si oblíbil, když hrála před desítkami let v několika hororech a thrillerech a od té doby mám pro ní slabost. Jinak jde o slabě vykonstruované případy, jeden jako druhý. ()

Reklama

EDEN13 

všechny recenze uživatele

Po předešlém dílu s posmrtnou maskou, jsem se bála v tomto seriálu dál pokračovat, každopádně jsem to riskla. Začátek mě překvapil... začalo to totiž až příliš slibně. Konečně jsme dostali nějaký krátký úvodní příběh s oslavou 60 narozenin jakéhosi neoblíbeného snobského týpka, který je ale ve skutečnosti vlastně na mizině a dluží na koho se podívá. Snad i díky hudbě, která začala hrát hned od začátku scény, se člověk dokázal do příběhu ponořit, a dokonce mě to i docela bavilo a zajímalo mě jak to bude pokračovat dál a jakou to bude mít návaznost na starožitnictví a naší hlavní hrdinku. Zkrátka tahle úvodní scéna mě do příběhu hned docela bez problémů vtáhla a já byla plná očekávání v aspon průměrnou jednoduchou dvojkovou detektivku.  No a co jsem dostala? Prvních asi tak 20 minut bylo ok i docela zajímavých a na tento seriál určitě povedených, jenomže potom to zase sklouzlo do takové čisté nudy ... začalo to být čím dál tím zdlouhavější, i když se tam vlastně nic nedělo... a člověk během 10 minut prostě o ten film ztratil úplně zájem, protože to prostě je celé hrozná vata skoro o ničem, která prostě nemá co nabídnout.   Nudnější detektivku jsem snad nikdy neviděla... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama