Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V lese jsou nalezena těla prostitutky a komunistického funkcionáře. Krátce nato se k činu dozná jeden muž. Ale dvojice novinářů se domnívá, že případ je složitější. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V poslední době si na polskou tvorbu nemůžu stěžovat. Skoro každý titul, po kterém sáhnu, mě baví. První epizodu seriálu hodnotím tradičními třemi kousky, které reprezentují slušný dojem, zároveň ale znamenají, že mě úvodní díl ničím neohromil. Každopádně šlo o solidní úvod, na němž by se dalo stavět. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi vydarený úvod, dobová atmosféra podčiarknutá skvelými stenami v obyvačkách či radom pred mäsiarstvom, trochu ma zarazili plastové dvere v byte vdovy po funkcionárovi Zväzu mládeže. Poľská Milícia má prekvapivo rýchlo vo svojich rukách páchateľa, prekvapivo dobre funguje herecká spolupraca dvojice novinárov. Veľmi sľubný úvod, tentokrát neplatí komunistické rozdelenie filmov na dobré a poľské. Úžasná kamera najmä počas záberov lesa a najmä asi najsympatickejší jazyk sveta - ten poľský s obrovskou vyhodou na mojej strane, že titulky potrebujem ozaj iba sporadicky. ()

Reklama

Reklama