Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naďa přivede Witka na stopu možného vraha. Piotr se ukryje v řezníkově dodávce, aby zjistil, kam pojede. Později se dozví, kdo je Elsa Koepke. (Netflix)

Recenze (6)

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že to o čem se nesmělo dekády mluvit je zde v závěru dobře proklamováno. O tom jakých zvěrstev se dopouštěli nacisté víme, i když dodnes nepřestávají nová zjištění překvapovat. Zrůdnosti té druhé strany by jsme někdy rádi bagatelizovali... . Minulá doba měla svoje světlé stránky, ten režim určitě ne. Do posledního momentu jsme zde drženi v napětí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Váhal jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, nakonec jsem přiklepl plný počet, protože mě potěšilo, že scénáristům na poslední chvíli neujela ruka a dokázali přijít se smysluplným závěrem, v němž dokázali udržet i slušnou dávku napětí. Bavil jsem se. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že sa nakonci trochu priliš politizovalo, obete z Nemecka a strieľali ich zlí Rusi. Áno, ale koľko nevinnych ľudí popravili Nemci na to sa akosi zabúda. V každom pripade veľmi dobrý záver najmä pri rozhovore mladeho novinara Piotra s prokurátorom. Nechcem moralizovať ani sudiť, ale vtedajší režim mal aj svoje svetlé stránky. Pomenej, ale našli sa. ()

Reklama

Reklama