Reklama

Reklama

Kouzelný pes Vafle

(seriál)
  • Velká Británie Waffle the Wonder Dog

Obsahy(1)

Když Brooklyn-Bellovi začnou žít společně jako nová rodina, nečekají, že se členem stane i domácí mazlíček – dokud nenajdou roztomilé ztracené štěňátko, schované v domě… To je Vafle, který si štěkáním a vrtěním ocasem najde cestu do srdcí rodiny. Je to legrace, chaos a velké uslintané roztomilé psí polibky. Život rodiny už nebude jako dřív, protože Vafle je jedinečný, zázračný pes… Nejen že má nezdolnou touhu spřátelit se se sousedovic kočkou -a její majitelem, který nesnáší psy – ale jak rodina brzy zjistí, Vafle umí mluvit! (TV Minimax)

(více)

Recenze (4)

Jackal07 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem nucen se na to dívat 2x denně na Minimaxu (děti si to oblíbily), kde pro zmatení nepřítele epizody víceméně náhodně reprízují. Jedná se o řadu totálně stupidních příběhů na pomezí sci-fi a novácké zábavy pro celou rodinu. Vrcholem je mimořádně otravna postava sousedky se svým "psím deníkem". Třešničkou na pomyslném hnusném dortu je (velmi) nepovedený dabing, o hlase titulního čokla se mi bude ještě 2 roky zdát. A jak může hrát jednu z hlavních roli učitele hudby bořík, který umí tři akordy a ještě se musí dívat na levou ruku, aby tam tu hnátu poskládal?Zlaté Déčko a kdysi proklínaná Jessie Prescott. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Vafle mluvící pes ,drmolí v českém dabingu jako retard. Děcka jsou sofistikovaný a chytrý až za roh a hlavní padouch " paní Hopsová " číčomilka co hejtuje čokly vymýšlí samé patalie našim hrdinům. Baví nás se synkem pouze úvodní odhovačka. Kouzelný pes Vafle.... a já jako Pavlovův pes slintám nad představou waflí se šlehačkou a skořicí ! ()

Reklama

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný, neuvěřitelně blbý a nechápu co tohle veledílo může někomu dát. Všichni se chovají jako retardovaný a jestlipak si někdo všimnul, že Vafle je fena? ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Mimořádně stupidní seriál pro "celou" rodinu. Jediným plusem, byť malým a bezvýznamným, je roztomilost zvířat. Jedna hvězdička. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama