Reklama

Reklama

Kouzelný pes Vafle

(seriál)
  • Velká Británie Waffle the Wonder Dog

Obsahy(1)

Když Brooklyn-Bellovi začnou žít společně jako nová rodina, nečekají, že se členem stane i domácí mazlíček – dokud nenajdou roztomilé ztracené štěňátko, schované v domě… To je Vafle, který si štěkáním a vrtěním ocasem najde cestu do srdcí rodiny. Je to legrace, chaos a velké uslintané roztomilé psí polibky. Život rodiny už nebude jako dřív, protože Vafle je jedinečný, zázračný pes… Nejen že má nezdolnou touhu spřátelit se se sousedovic kočkou -a její majitelem, který nesnáší psy – ale jak rodina brzy zjistí, Vafle umí mluvit! (TV Minimax)

(více)

Recenze (4)

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný, neuvěřitelně blbý a nechápu co tohle veledílo může někomu dát. Všichni se chovají jako retardovaný a jestlipak si někdo všimnul, že Vafle je fena? ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Mimořádně stupidní seriál pro "celou" rodinu. Jediným plusem, byť malým a bezvýznamným, je roztomilost zvířat. Jedna hvězdička. ()

Reklama

Aleix 

všechny recenze uživatele

Vafle mluvící pes ,drmolí v českém dabingu jako retard. Děcka jsou sofistikovaný a chytrý až za roh a hlavní padouch " paní Hopsová " číčomilka co hejtuje čokly vymýšlí samé patalie našim hrdinům. Baví nás se synkem pouze úvodní odhovačka. Kouzelný pes Vafle.... a já jako Pavlovův pes slintám nad představou waflí se šlehačkou a skořicí ! ()

Jackal07 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem nucen se na to dívat 2x denně na Minimaxu (děti si to oblíbily), kde pro zmatení nepřítele epizody víceméně náhodně reprízují. Jedná se o řadu totálně stupidních příběhů na pomezí sci-fi a novácké zábavy pro celou rodinu. Vrcholem je mimořádně otravna postava sousedky se svým "psím deníkem". Třešničkou na pomyslném hnusném dortu je (velmi) nepovedený dabing, o hlase titulního čokla se mi bude ještě 2 roky zdát. A jak může hrát jednu z hlavních roli učitele hudby bořík, který umí tři akordy a ještě se musí dívat na levou ruku, aby tam tu hnátu poskládal?Zlaté Déčko a kdysi proklínaná Jessie Prescott. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama