Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teroristický útok na školu Davidových dětí se podařilo odvrátit, jeho okolnosti však v Davidovy vyvolaly další pochybnosti. Ministryně navíc zcela bezprecedentně odebrala vyšetřování policii a pověřila jím Bezpečnostní službu. Velitelka protiteroristické jednotky Sampsonová proto požádala Davida, aby ministryni tajně odposlouchával. Situaci ale zcela změnil pokus o atentát, který Davida s Julií sblížil, aniž by ona tušila, že střelce dobře znal. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka slabší především kvůli nečekaně dlouhé a důležitě podané love story. Možná důležité pro další díly, možná jen samoúčelná vata pro natažení celé série - uvidíme. Závěr to vytahuje nahoru ne kvůli poslední scéně, ale té předposlední. Co je v kufříku ? ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mi nějak nesedla. Milostné pletichy nabírají na intenzitě. Politikaření se zahalilo do kouře a bylo takové polovičaté. A ten závěr mi přišel malinko zbytečný. Atmosféra ustoupila do pozadí. Pozitivem je, že nepřítelem může být zatím kdokoliv, zrádců bude možná i více. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím solidně zrežírovaná hra s divákem. Davidu Buddovi, bývalému vojákovi momentálně pracujícímu u policie, je přiděleno prestižní místo osobního strážce ministryně vnitra. Ta se kvůli prosazování své bezpečnostní politiky stává terčem teroristů operujících v Londýně i mnohých lidí v britských bezpečnostních složkách a politických kruzích. Podle mnohých jde o nebezpečnou političku, kterou je třeba zastavit. Podávají jí informace, které před jinými kolegy tají. Finále na mítinku pak bude výbušné. Doslova. Zatímco první dva díly byly skvělé a divák váhal, zda je Budd vlastně kladná nebo záporná postava, tady nám napětí i atmosféra lehce slábnou. Rozjela se totiž opravdu spletitá a komplikovaná hra s nespočtem postav a zvratů. Až je to mnohdy na škodu. Herecky je to fajn, na urputného Richarda Maddena jsem si už zvykl, Keeley Hawes coby mrškoidní ministryně mu zdatně sekunduje. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama